Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in Hotel Utrecht
Welkom in Hotel Utrecht
Overnacht in een luxe kamer
Uitgebreide vergadermogelijkheden
Genieten in onze suites
Wellness met een view

Bedrijfsuitje

Voor een gezellig bedrijfsuitje met al het personeel kunt u een overnachting boeken bij Van der Valk Utrecht. Het Van der Valk-hotel Utrecht ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor het de ideale locatie is om met veel mensen samen te komen. U heeft de mogelijkheid om te verzamelen in het hotel en vervolgens de bruisende omgeving van Utrecht te verkennen. Zo kunt u tijdens het bedrijfsuitje een bezoek brengen aan het Beatrixtheater en een prachtige musical bijwonen, maar kunt u er ook een cultureel bedrijfsuitje van maken. De domtoren en het spoorwegmuseum zijn namelijk uitstekend bereikbaar vanaf het hotel.

Boek Hotel Utrecht

Hotel Utrecht

Hotel Utrecht

  • 185 luxe hotelkamers
  • Eigentijds restaurant met gezellige hotelbar
  • Modern wellness en fitness center
  • Binnenzwembad

Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaarvervoer en ligt aan de A12.

Bedrijfsuitje in de binnenstad van Utrecht

Ook voor bedrijfsfeesten is het bruisende Utrecht een geschikte stad om er een geweldige dag van te maken. Overdag kunt u met al het personeel neerstrijken in een van de hippe barretjes of gezellige restaurantjes aan de Oudegracht in de binnenstad van Utrecht. 's Avonds kan het bedrijfsuitje verkassen naar TivoliVredenburg, een modern muziekpaleis met een gevarieerd concertprogramma. Omdat het Van der Valk-hotel dicht bij al deze bezienswaardigheden staat, kan iedereen na afloop van het bedrijfsuitje zich weer veilig naar het hotel begeven. De volgende dag kan het personeel genieten van een uitgebreid ontbijt in het restaurant van het hotel, en eventueel nog andere bezienswaardigheden in Utrecht bezoeken.

Weekend weg met voetbalteam

Van der Valk-hotel Utrecht is niet alleen uitermate geschikte voor personeelsuitjes. Ook als u met het gehele voetbalteam een weekend weg wil is het boeken van een overnachting bij Van der Valk een optie. Bij een succesvol team is teambuilding uitermate belangrijk. Een weekend weg biedt de mogelijkheid om langer met elkaar te zijn, de onderlinge banden te verstevigen en nog beter met elkaar te leren samenwerken. Bovendien kunt u met het hele team bij Van der Valk komen eten, waardoor het een geslaagd weekend zal worden dat het team nog dichter bij elkaar zal brengen.

Meer informatie over onze hotels