Direct naar de contentDirect naar de footer

Bijzondere hotels

Bent u een liefhebber van bijzondere hotels en bent u op zoek naar een mooi hotel in Nederland? Boek dan een overnachting bij een Valk Exclusief hotel. U vindt onze bijzondere hotels door het hele land en u kunt er genieten van een heerlijk ontspannen weekendje of nachtje weg. Kies bijvoorbeeld voor ons bijzondere hotels Groningen. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een stedentripje naar het prachtige Groningen. Wilt u een dagje winkelen, musea bezoeken en lekker eten in een van de vele restaurants, boek dan een verblijf in dit fantastische hotel!

Boek bijzondere hotels

Bijzondere hotels overal in Nederland

Onze bijzondere hotels liggen verspreid door het hele land. In bijna elke grote stad kunt u genieten in een Valk Exclusief hotel: bijvoorbeeld ons bijzondere hotels Amsterdam en het bijzondere hotels Maastricht. Daarnaast zijn er ook hotels in de buurt van prachtige natuurgebieden in Nederland. Zo kunt u overnachten in de buurt van het IJsselmeer in Sneek of Emmeloord en kunt u wandelen en fietsen op de Veluwe vanuit ons bijzondere hotel in Harderwijk. Wilt u binnenkort een weekendje weg, neem dan ook een kijkje bij onze arrangementen. De verschillende arrangementen maken een verblijf in een van onze hotels nog leuker. Boek bijvoorbeeld een arrangement met massage en privé sauna om te ontspannen of een arrangement met fietsen en een lunchpakket, zodat u de omgeving rondom het hotel kunt verkennen.

Een welverdiend weekendje weg

Kies voor een van onze bijzondere hotels voor een welverdiend weekendje weg met uw partner, familielid of het hele gezin. In onze luxe hotels kunt u heerlijk ontspannen en ontsnappen uit de drukte van uw dagelijks bestaan. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon genieten van het leven, doe dit dan in onze bijzondere hotels. Voor een speciale gelegenheid kunt u een luxe suite boeken met een speciaal thema: deze creatieve kamers hebben allemaal kleine toevoegingen die uw verblijf extra speciaal maken. Heeft u een drukke periode achter de rug of wilt u iets bijzonders vieren, kies dan voor een van onze hotels. Geniet van het leven, lekker eten en een fijn gezelschap tijdens een welverdiend weekendje weg!

Meer informatie over onze hotels