Direct naar de contentDirect naar de footer

Boutique hotel Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad waar altijd wel iets valt te beleven. Of u er nu voor de eerste keer of de honderdste keer op bezoek bent: het is en blijft een stad met karakter en tonnen aan sfeer. Het spreekt dan ook voor zich dat u aan één dag niet genoeg heeft om alle hot spots en belangrijke bezienswaardigheden te bezoeken. Bent u om die reden op zoek naar hippe en goedkope hotels in Amsterdam? Een hotel met een echte boutique-sfeer, een intieme vibe en een persoonlijke stijl? Dan is het Van der Valk hotel Amsterdam-Zuidas exact wat u zoekt.

Boek boutique hotel Amsterdam

Hotel Amsterdam-Zuidas

Hotel Amsterdam-Zuidas

  • Splinternieuw hotel aan de A10
  • Binnen 10 minuten in het stadscentrum
  • Fitnessruimte en wellnesscenter
  • Sfeervol restaurant en hotelbar

Hotel Amsterdam Zuidas is gelegen in het bruisende zakendistrict van Amsterdam, nabij station Amsterdam RAI. Binnen 10 minuten staat u hartje centrum met de Noord/Zuid-lijn. Liever de natuur in? Het Amsterdamse Bos is in 10 minuten te bereiken vanaf het hotel.

Ideaal gelegen boutique hotel in Amsterdam

Een goed boutique hotel in Amsterdam heeft niet alleen een fijne sfeer, maar is ook goed gelegen: dichtbij genoeg om geen uren onderweg te zijn en ver genoeg om even heerlijk tot rust te komen. Het Van der Valk hotel Amsterdam-Zuidas voldoet vast en zeker aan deze voorwaarden. Gelegen op zo'n tien minuten van het centrum van de stad bent u altijd meteen ter plekke. Bovendien is het hotel goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Vijfsterren hotel, intieme sfeer

Het Van der Valk Amsterdam-Zuidas is, dankzij de persoonlijke service en goede vide, een echt boutique hotel in Amsterdam. Zo vindt u in elke kamer een rainshower, bieden we een intiem restaurant aan met gastronomische topmaaltijden en staat ons personeel altijd voor u klaar. Ze helpen u graag met vragen over uitstapjes, maar ook over specifieke voedselvoorkeuren en eigenlijk alles wat voor u belangrijk is.

Enkele faciliteiten

Zoekt u een leuk boutique hotel in Amsterdam? Dan mag u de nodige luxe verwachten. Bij het Van der Valk hotel Amsterdam-Zuidas ontbreekt die luxe zeker niet. Geniet van de wellness met sauna en stoomdouche of werk uzelf in het zweet in de fitnesszaal om naderhand te genieten van uw luxueuze kamer: hier kan het allemaal.

Voor een lage prijs een boutique hotel in Amsterdam? Hou onze arrangementen en aanbiedingen in de gaten!

Meer informatie over onze hotels