Direct naar de contentDirect naar de footer
Brunchbuffet
Brunchbuffet

Brunchrestaurant

Bent u dol op brunchen en doet u dit het liefst zo uitgebreid mogelijk? Voor de beste brunch stapt u binnen in een Van der Valk brunchrestaurant. Wij bieden namelijk allerlei mogelijkheden om heerlijk te eten met uw geliefde, familie of vrienden. Bij ons boekt u een hotel of brunchrestaurant naar keuze waarna u met elkaar geniet van een uitgebreid buffet. Het is zelfs mogelijk om deel te nemen aan een verrukkelijke lunch inclusief live cooking. Uiteraard doet u dit in combinatie met een glaasje bubbels. Wij zien er persoonlijk op toe dat het u nergens aan ontbreekt. Nieuwsgierig naar de deelnemende buffetrestaurants? Bekijk het aanbod beschikbare hotels en boek gemakkelijk online.

Eten en drinken bij onze restaurants

Uitgebreid brunchen

Uitgebreid brunchen

  • Verse broodjes
  • Fruit
  • Soep
  • Taartjes
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en jus d'orange
  • Dessertbuffet

Kom brunchen op zondag bij uw favoriete Van der Valk hotel en geniet van een uitgebreid brunchbuffet.

Brunchen in de buurt

Brunchen is mogelijk bij een brunchrestaurant dichtbij huis. Liever een hapje eten in een onbekende omgeving? Bij Van der Valk heeft u keuze uit beide opties. U geniet hoe dan ook van een uitgebreid brunchbuffet inclusief verse broodjes, fruit, soep en taartjes. En natuurlijk is er onbeperkt koffie, thee, zuivel en jus d'orange. Wilt u op een specifieke datum en locatie deelnemen aan een brunch vanwege een feestje of evenement? We raden u aan om altijd tijdig te reserveren bij een van onze buffetrestaurants. Op die manier zijn teleurstellingen te voorkomen. Schroom ook niet om bij uw reservering dieet- en allergiewensen aan ons door te geven. We streven te allen tijde naar een zorgeloos verblijf.

Boek online een Van der Valk brunchrestaurant

Komen eten in een brunchrestaurant en dit combineren met een hotelovernachting? Vanzelfsprekend is dit ook een optie. U kiest uit tientallen royale kamers en suites voor een comfortabele overnachting. Boek bijvoorbeeld een weekendje weg inclusief een zondagse brunch of geniet van onze paasbrunch. We verrassen u graag in een sfeervolle setting waar iedereen zich prettig bij voelt. Dankzij onze gastvrijheid voelt Van der Valk als thuis, terwijl u volledig in de watten wordt gelegd. Vrijwel alle hotels beschikken over diverse faciliteiten die dat versterken. Neem een verfrissende duik in het zwembad, laat u verwennen in het wellnesscentrum of doe een drankje in de hotelbar. Bij ieder hotel en brunchrestaurant is volop parkeergelegenheid, maar het is natuurlijk ook een optie om de taxi of het openbaar vervoer te pakken.

Meer informatie over onze restaurants