Direct naar de contentDirect naar de footer
Ontbijtbuffet
Ontbijtbuffet
Brunchbuffet
Lunchbuffet
Live cooking buffet

Buffetrestaurant

Ontbijten of lunchen in een mooi restaurant, samen met uw geliefde of dierbaren? Van der Valk heet u graag welkom in een prachtig buffetrestaurant. Wij zijn altijd blij met uw komst! Een hotelovernachting combineren met een ontbijt, lunch of een dinerbuffet? Wij bieden allerlei mogelijkheden om van uw verblijf een succes te maken. Bij ons boekt u een hotel naar keuze inclusief de gewenste faciliteiten. Uitgebreid ontbijten of dineren kan namelijk in een buffetrestaurant naar keuze. Al onze hotels zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U profiteert van voldoende parkeergelegenheid en gratis wifi. Reis daarom met uw geliefde(n) af naar een buffetrestaurant waar u de inwendige mens prima kan versterken.

Bekijk alles over eten en drinken

  • Lunchbuffet

    Lunchbuffet

    Geniet van een uitgebreid luxe lunchbuffet bij één van onze hotels. U kunt kiezen uit een divers aanbod aan koude en warme gerechten, vers gebakken broodjes, diverse luxe vleeswaren, verse (fruit)salades en meer.

  • Live cooking buffet

    Live cooking buffet

    Kom in het weekend genieten van ons live cooking-spektakel. Ideale gelegenheid om met uw partner, familie of vriendengroep uitgebreid een culinaire avond te beleven.

Lopend buffet of live cooking buffet

In een Van der Valk brunchrestaurant kiest u een arrangement dat aansluit op uw wensen. Of het nu gaat om een ontbijt, lunchbuffet of brunchbuffet, wij zien u graag genieten in een van onze hotel-restaurants. Naast koude en warme gerechten hebben we ook verse broodjes, (fruit)salades en nog veel meer lekkernijen voor u in petto. Uiteraard is er koffie en thee in overvloed en staan onze medewerkers altijd klaar om u een heerlijk wijntje in te schenken. Met elkaar eten en tegelijkertijd genieten van culinaire hoogtepunten? Boek gerust een buffetrestaurant inclusief live cooking buffet. Daarnaast zijn wij de ideale keuze voor een feestje, vergadering, zakelijk diner of ander evenement.

Kom langs in een Van der Valk buffetrestaurant

Ontbijten, lunchen, brunchen of dineren in een buffetrestaurant? We zien u graag verschijnen in een van onze hotels! U wordt ontvangen door een enthousiast team dat alles uit de kast haalt om er een topverblijf van te maken. Juist daarom loont het ook om er een overnachting aan te koppelen. Uiteraard is een nachtje of weekendje weg niet verplicht, want u bent ook meer dan welkom voor uitsluitend een buffet. Bekijk de beschikbare tijden, prijzen en arrangementen per hotel en plaats eenvoudig een reservering via de website. Het is een optie om een bepaalde tafel aan te vragen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Stel ze gerust telefonisch of digitaal aan de teams van een van onze buffetrestaurants.

Meer informatie over onze restaurants