Direct naar de contentDirect naar de footer

Bungalow met bubbelbad

Wie wil zich nu niet laten verwennen en zijn batterijtjes laten opladen in een chique bungalow met bubbelbad? Voor de prijs hoeft u het niet laten. Voor een betaalbare hotelkamer met alle nodige comfort bent u bij ons namelijk aan het juiste adres. Vele van onze hotels zijn uitgerust met speciale hotelsuites met bubbelbad en sauna. Zorgeloos genieten in een bungalow met bubbelbad kan dus ongestoord in een van de vele Van der Valk hotels, gevestigd in alle regio's van ons land.

Boek bungalow met bubbelbad

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

  • Ruime woning voor 2, 4, of 6 personen
  • Gratis gebruik van hotel wellness
  • Eigen woonkamer en terras
  • Eigen parkeerplaats

Volledig gemeubileerde eigen woning met een moderne keuken, gezellige woonkamer met open haard, een comfortabele badkamer en voor de deur een privé terras. De boerderij is direct naast het hotel gelegen.

Bungalow met bubbelbad

Wilt u lekker op vakantie of een weekendje weg met uw gezin? Bij Van der Valk Exclusief is het nooit lang zoeken naar een hotelsuite met bubbelbad. Er is altijd wel een comfortabel hotel met bubbelbad in uw buurt. U vindt die eenvoudig op onze gebruiksvriendelijke website. Eens uw voorkeuren bekend zijn, krijgt u alle hotels met bubbelbad gepresenteerd. Zo krijgt u onmiddellijk een duidelijk en overzichtelijk beeld van wat wij op dit vlak te bieden hebben.

Ontspannen en batterijtjes opladen

Regelmatig ontspannen is nodig om dagelijks goed te kunnen functioneren. En waar kunt u beter ontspannen en genieten dan in een bungalow bubbelbad? Wij weten perfect wat u nodig heeft. Zo werd een speciale formule ontworpen voor een verblijf in een bungalow bubbelbad.

Meerdere arrangementen voor een zorgeloze vakantie

Luxueus genieten is bij ons geen holle en publicitaire boodschap. Ze bieden zoveel meer dan een verblijf in een bungalow met bubbelbad. Dankzij de nauwe samenwerking met vele toeristische topattracties heeft Van der Valk een uitgebreide keuze aan vorstelijke arrangementen, zoals een dag verwennerij in een spa. Ook buiten het hotel valt er natuurlijk genoeg te beleven. Geeft u de voorkeur aan het ontdekken van een bruisende stad of geniet u juist van een rustig bezoekje aan de dierentuin of een park? Dat behoort natuurlijk allemaal tot de mogelijkheden.

Culinair genieten

Wat kunt u beter combineren met een luxueus verblijf in een bungalow met bubbelbad dan een bezoek aan het restaurant? Met een uitgebreide kaart is er altijd wel iets wat in uw smaak valt. En hoe kunt u een minivakantie beter afsluiten dan ontspannend in een bungalow met bubbelbad? Veel plezier!

Bekijk alle hotels met bubbelbad