Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Middelburg
Hotel Goes
Ontdek Zeeland

Hotel of Camping Domburg

Domburg ligt in het westen van Zeeland. Het centrum ligt erg dicht bij de Noordzee. De ligging aan zee is ideaal, want daar schijnt de zon bijna altijd. Een zonvakantie in eigen land is hierdoor toch mogelijk. U kunt overnachten in een Hotel Domburg of op een Camping Domburg. De hotels Middelburg en Goes zijn hier gelegen. Beide hotels zijn vlakbij de stad gelegen.

Boek een hotel in Zeeland

 • Hotel Goes

  Hotel Goes

  • De Zeeuwse stranden op fietsafstand
  • Mooie fietsroutes langs de kust
  • Ontspannen op het zonnige terras
  • Ontdek het verrassende Zeeland!

  131 comfortabele kamers en suites met ruim balkon. Live cooking, restaurant à la carte en gezellige brasserie.

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • Het centrum van Middelburg op fietsafstand
  • Gienieten op het zonnige terras
  • 9-holes golfbaan
  • Speeltuin voor de kids

  119 royale kamers en suites met luxe badkamer. Een smaakvol à la carte restaurant en sfeervolle hotelbar.

Iets levendigers? Overnacht bij een Hotel en Camping Renesse

Niet alleen Domburg is een zeer populaire plaats om te bezoeken. Iets noordelijker ligt de plaats Renesse. Deze plaats is ideaal voor bezoekers die toe zijn aan meer drukte. In de zomer staan de straten van het centrum vol met terrassen en het strand ligt vol met zonnende mensen. Voor de jongere bezoekers zijn in het centrum een tal van uitgaansgelegenheden.

Niet alleen de drukbezochte plekken van Renesse zijn interessant. Vanaf het centrum en een Camping Renesse kunt u binnen 15 minuten het naastgelegen dorp Scharendijke bereiken. Dit ligt aan het Grevelingenmeer. Vanaf het meer heeft u een fantastisch uitzicht over de natuur waar het meer door omringd wordt. Zo kunt u diverse wilde paarden spotten en zelfs kijken naar zeehonden die liggen te rusten. Diverse rondvaartboten brengen u langs de mooiste hotspots. Voor de avonturiers onder ons worden ook een tal van watersporten aangeboden.

Overnachten Zeeland

In Zeeland vindt u een groot aantal gezellige dorpjes en grotere steden. Wat de provincie zo bijzonder maakt, is de grote variëteit. U kunt het zo gek nog niet bedenken en Zeeland kan het u bieden. Wilt u hier ook eens overnachten? Kom dan overnachten Zeeland in een van de Van der Valk hotels. Hier kunt u heerlijk tot rust komen en de omliggende plaatsen verkennen.

Vanaf de hotels kunt u per fiets de provincie verkennen. Vooral in de zomermaanden is de fiets een echte aanrader. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de natuur en de kust.

Meer informatie over onze hotels