Direct naar de contentDirect naar de footer

Camping Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel als het Venetië van het noorden aangeduid. Op zich niet zo vreemd, want net als de bekende Italiaanse stad doorkruisen tal van waterwegen dit Overijsselse dorp. Deze bezienswaardigheid zorgt ervoor dat Giethoorn zowel bij binnenlandse als buitenlandse toeristen een erg geliefde toeristische bestemming is. Watersportliefhebbers komen in dit gebied sowieso goed aan hun trekken vanwege de nabijgelegen plassen Bovenwijde en Belterwijde, terwijl eenieder die op de wal van de natuur willen genieten daarvoor terecht kan in Nationaal Park Weerribben-Wieden en de bosrijke omgeving van Kalenberg. In de omgeving van Giethoorn vindt u hotels en ook een Giethoorn camping. Met het oog op de natuurrijke omgeving overweegt u misschien om vanaf een plaatselijke camping Giethoorn de daaromheen liggende gebieden te gaan verkennen. Maar wist u dat u in plaats van op een camping Giethoorn ook van een hotel kunt genieten?

Boek een camping Giethoorn

Vanaf een camping Giethoorn bezoeken

Heeft u al rondgekeken naar een camping in de buurt van Giethoorn? Dan heeft u vast ook andere opties voorbij zien komen. Zo kunt u in plaats van te overnachten op een camping in Giethoorn, ook verblijf in een luxueus hotel. Valk Exclusief is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar Giethoorn en andere activiteiten in de omgeving. Verken de omgeving per fiets of maak lange wandeltochten. Of nu op een camping Giethoorn of in een hotel overnacht, de omgeving leent zich uitstekend voor de leukste uitstapjes. Verlangt u naar luxe en comfort? Dan doet u er goed aan om eens een kijkje te nemen bij onze Valk Exclusief hotels.

Vanuit een camping Giethoorn of Hotel Giethoorn de omgeving verkennen

In plaats van overnachten op een camping omgeving Giethoorn biedt Valk Exclusief u namelijk op korte rijafstand van dit dorp ook de mogelijkheid om comfortabel te overnachten in Hotel Emmeloord of Hotel Wolvega-Heerenveen. De uiterst vriendelijke en attente personeelsleden van deze hotels zorgen er gegarandeerd voor dat u tijdens uw verblijf niets tekortkomt. Hierdoor kunt u ontspannen genieten van al het moois dat Giethoorn en de omgeving daaromheen u te bieden heeft. Voor de omgeving maakt het niet uit of u nou op een camping Giethoorn of in een hotel overnacht. U zult namelijk erg veel plezier beleven aan de omgeving van Giethoorn.

Meer informatie over onze hotels