Direct naar de contentDirect naar de footer

Camping IJsselmeer

Wilt u binnenkort een paar dagen weg naar een van de mooiste plekken van Nederland? Boek dan een hotel of camping IJsselmeer. Een camping IJsselmeer is ideaal voor natuurliefhebbers, die even willen ontsnappen uit de drukte van het dagelijks bestaan. Verblijft u liever in een luxe accommodatie? Kies dan voor een van onze Valk Exclusief hotels in de buurt van het IJsselmeer. Vanaf onze hotels in Emmeloord, Sneek en Wieringermeer bent u zo bij het IJsselmeer en geniet u van alle luxe en comfort die u nodig heeft om te ontspannen.

Boek een luxe camping IJsselmeer

Een fantastische vakantiebestemming voor avonturiers

Veel mensen kiezen een camping IJsselmeer voor een avontuurlijke vakantie. Vanaf uw camping IJsselmeer kunt u wandelen en fietsen in de omgeving. Het IJsselmeer verkent u natuurlijk met een boot en op verschillende plekken kunt u kanoën of (kite)surfen. Verblijft u op een IJsselmeer camping, dan kunt u optimaal genieten van de natuur, maar geeft u wel wat luxe op. Komt u na een actieve dag liever bij in een hotel waar alles voor u geregeld is? Dan zijn Valk Exclusief hotels precies wat u zoekt. Overdag kunt u op avontuur in de omgeving en ’s avonds kunt u genieten van luxe en comfort in onze prachtige hotels. De volgende ochtend schuift u natuurlijk aan bij ons heerlijke hotelontbijt, voordat u weer op pad gaat. Gaat u binnenkort met uw partner of het hele gezin een paar dagen weg naar het IJsselmeer? Boek dan een van onze hotels in de buurt en verheug u op een onvergetelijke vakantie.

Heerlijk ontspannen in onze hotels bij het IJsselmeer

Een camping IJsselmeer heeft voordelen, maar in bijvoorbeeld Hotel Emmeloord kunt u gebruik maken van wellness faciliteiten. Gaat u een dag zwemmen of surfen in het IJsselmeer of maakt u een flinke fietstocht, dan kunt u de dag lekker ontspannen afsluiten. Een aantal Valk Exclusief hotels hebben tevens suites met jacuzzi’s en een privé sauna die u kunt boeken voor een bijzondere gelegenheid.

Kies onze hotels in Sneek, Emmeloord en Wieringermeer of boek een camping IJsselmeer en geniet van een welverdiende vakantie op een van de mooiste plekken van Nederland!

Bekijk alle arrangementen