Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Citytrip Nederland

Een goedkope citytrip boeken in eigen land is mogelijk door te kiezen voor een van de vele Van der Valk Exclusief hotels. Hier boekt u een opvallend ruime kamer voorzien van zeer comfortabele bedden, een regendouche en desgewenst zelfs een eigen bubbelbad om in te ontspannen na een dagje genieten van de leukste steden die ons land rijk is. De citytrip aanbiedingen maken het mogelijk om een voordelig weekendje weg of een speciaal arrangement te boeken, eventueel inclusief een uitgebreid Live & Cooking ontbijt en een driegangendiner in het sfeervolle restaurant van uw hotel.

Boek een Citytrip Nederland

De citytrip Nederland Top 10 hotels

Kies voor een luxe hotel met vele gratis voorzieningen – zoals een eigen wellnesscenter en een eigen zwembad in het hotel – tegen een goedkoop tarief. Met maar liefst 39 Van der Valk Exclusief hotels kunt u er op rekenen dat u dicht bij de leukste steden logeert tijdens uw citytrip in Nederland, omringd door zorg en luxe in uw kamer. Wij verwelkomen u graag in de Exclusief hotels in Assen, Apeldoorn, Alkmaar, Almere, Den Haag, Dordrecht, Duiven, Emmeloord, Enschede, Zeeland, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerlen, Hengelo, Arnhem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Amsterdam, Rotterdam, Schiphol, Sneek, Utrecht, Dwingeloo, Vianen en in ons prachtige Van der Valk Exclusief Kasteelhotel Terworm.

Optimaal ontspannen tijdens uw citytrip in Nederland

Een citytrip plant u eenvoudig vanuit een van onze voordelige hotels. De hotels beschikken over een eigen parkeerplaats en hebben een goede aansluiting met het openbaar vervoer. Wilt u per fiets de omgeving verkennen? In uw hotel kunt u uiteraard voordelig fietsen huren. Onze gastvrije teams helpen u graag met leuke tips voor een citytrip in Nederland met kinderen, of met suggesties voor een romantische citytrip in Nederland voor twee.

Boek nu voordelig uw citytrip in Nederland

Maak gebruik van de lage tarieven voor het boeken van uw ideale hotel voor een citytrip in Nederland en maak kennis met de kwaliteit en gastvrijheid van onze Van der Valk hotels. Wij verwelkomen u graag!

Meer informatie over onze hotels