Direct naar de contentDirect naar de footer

Dagaanbieding hotel

Goedkoop genieten van al het moois dat toeristisch Nederland te bieden heeft? Dat doet u het best met een dagaanbieding hotel. Met een last minute Van der Valk hotel bent u steeds vlak bij toeristische bezienswaardigheden. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over het kiezen van de beste last minute hotels. Met de Van der Valk aanbiedingen geniet u van al het comfort dat een Van der Valk-arrangement eigen is.

Boek dagaanbieding hotel

Van der Valk-hotel Groningen-Westerbroek

Een van de Van der Valk-hotels die regelmatig voordelige dagaanbiedingen hotel organiseren is hotel Groningen-Westerbroek. Het bruisende stadscentrum van Groningen ligt vlakbij. Naast vele sfeervolle authentieke winkeltjes en boetiekjes zijn alle grote ketens hier aanwezig. Groningen telt diverse musea en organiseert regelmatig culturele evenementen. Elke tweede zaterdag van de maand trekt de Ommelander markt vele bezoekers. U maakt er kennis met door lokale boeren en ondernemers geproduceerde specialiteiten. De Ommelander markt is meer dan een traditionele markt. Vele randactiviteiten vertellen het boeiende verhaal van het platteland. Een Van der Valk dagaanbieding hotel is altijd de moeite waard.

Ontspannen op Schiermonnikoog

Vlakbij ligt Schiermonnikoog, een van de vijf bewoonde Waddeneilanden. Het eiland telt 1000 inwoners en wordt jaarlijks bezocht door 300.000 meestal dagtoeristen. Schiermonnikoog is vooral een paradijs voor rustzoekers, fietsers en wandelaars. Alleen automobilisten met een vergunning worden er met hun auto toegelaten. Schiermonnikoog valt op door een gevarieerd landschap en een rijke flora en fauna. Doordat er weinig auto’s rondrijden is het eiland perfect voor een fietsvakantie.

Dagaanbieding hotel

Van der Valk heeft regelmatig dagaanbiedingen voor hotel Groningen-Westerbroek. Met een speciaal arrangement Schiermonnikoog staan uw fietsen startklaar op het eiland. Met een Van der Valk dagaanbieding hotel hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken, alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld. In het Van der Valk-hotel geniet u van alle comfort zoals een eigen badkamer, gratis wifi, airconditioning, en een uitgebreid wellnesscenter met sportvoorzieningen.

Meer informatie over onze hotels