Direct naar de contentDirect naar de footer

Een weekend Duinrell

Bent u van plan om een weekendje Duinrell te gaan doen? Dan bent u bij Van der Valk Exclusief Hotel Leiden aan het juiste adres. Ons hotel is gelegen op slechts 10 autominuten van het geliefde pret- en waterpark. Een weekend Duinrell was nog nooit zo comfortabel.

Boek een weekend Duinrell

Duinrell in een weekend

Bij het Van der Valk Exclusief Hotel in Leiden is van alles te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een arrangement waarbij u overnacht in ons hotel en de dag kunt doorbrengen in Duinrell? Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw overnachting en het bezoek aan Duinrell.

Weekendje Duinrell

Wie dacht dat Duinrell niet leuk genoeg is om een heel weekend naar toe te gaan heeft het mis. Het attractiepark Duinrell beschikt over ruim veertig attracties, waardoor er voor iedereen wel iets leuks te vinden is. Daarnaast heeft Duinrell ook het Tikibad. Een zwembad voor jong en oud waarin u zich zeker een hele dag kunt vermaken. Een weekend Duinrell met daarin één dag naar het attractiepark en één dag naar het Tikibad is dan ook zeker een goed idee.

Hotel Leiden tijdens een weekend Duinrell

Van der Valk Exclusief Hotel Leiden is een ruim hotel met tachtig stijlvolle kamers. De luxere kamers beschikken naast alle standaardzaken ook over een heerlijk ligbad. Het hotel beschikt over een groot à-la-carte restaurant en uitzicht over de Oude Rijn.

Locatie en Bereikbaarheid

Van der Valk Exclusief Hotel Leiden is gelegen aan de rand van de stad Leiden. Het hotel ligt langs de A44. Wanneer u afslag 9 naar Leiden Zuid neemt, kunt u ons hotel al zien liggen. Daarnaast zijn wij ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de deur van ons hotel stopt lijn 43, bij bushalte Haagse Schouw. Deze bus rijdt ook naar Duinrell, waardoor uw weekend Duinrell ook prima met het openbaar vervoer gedaan kan worden. Kom gezellig genieten in alle luxe van een weekend Duinrell.

Meer informatie over onze hotels