Direct naar de contentDirect naar de footer

Eetgelegenheid

Geniet u graag van een heerlijk gerecht gebaseerd op de seizoenen? Of brengt u graag met uw partner of familie een bezoek aan een gezellig restaurant? In een Van der Valk eetgelegenheid is het altijd fijn, want er is een uitgebreide menukaart voor jong en oud. Puur en eerlijk genieten, u doet het in een van onze eetgelegenheden. Ze zijn allemaal centraal gelegen en daarom goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien is het ook een optie om een nachtje te komen logeren en in de ochtend te genieten van een heerlijk ontbijt. Maak er daarom vooral een romantisch uitstapje van met uw geliefde!

Bekijk onze restaurant mogelijkheden

 • À la carte

  À la carte

  Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze restaurants zijn de ideale locatie voor een uitgebreid diner.

 • Restaurant voordeel

  Restaurant voordeel

  Profiteer van korting met uw Restaurant ID bij al onze hotels. Bekijk het gerecht van de chef, de dinerdeal (driegangendiner) en onze wijndeals.

 • Live cooking buffet

  Live cooking buffet

  Kom in het weekend genieten van ons live cooking-spektakel. Ideale gelegenheid om met uw partner, familie of vriendengroep uitgebreid een culinaire avond te beleven.

Vind een eetgelegenheid in de buurt

Uit eten in een mooie eetgelegenheid, maar zoekt u een fijn restaurant dichtbij huis? Van der Valk heeft altijd een eetgelegenheid in de buurt. De restaurants van onze hotelketen liggen verspreid over het hele land. Behalve een menu à la carte is het ook een optie om in de weekenden te kiezen voor life cooking. Bovendien zijn er altijd aantrekkelijke arrangementen of dinerdeals waardoor u profiteert van scherpe kortingen. Dit maakt het nog leuker om uit eten te gaan in een van onze eetgelegenheden. Neem de kinderen gerust mee, want dankzij speciale kindermenu's verzekeren ook zij zich van een heerlijke maaltijd.

Een hapje eten bij een Van der Valk eetgelegenheid

Uit eten in een luxe eetgelegenheid en u in de watten laten leggen door gepassioneerde chef-koks en een gastvrije bediening? Kom vooral een hapje eten in een van onze restaurants. We verwelkomen u graag in een van onze dinerzalen. Dit geldt ook als u voor zakelijke doeleinden op zoek bent naar een geschikte eetgelegenheid. Sluit de lunch, brunch of het diner af door een drankje te doen in de hotelbar. Overnacht u in een hotelkamer of suite? Maak er een ontspannen verblijf van door een duik te nemen in het zwembad of u te laten masseren dankzij een wellnessarrangement. Natuurlijk is er ook in de omgeving van de eetgelegenheid altijd iets te doen. Reserveer daarom direct uw tafel in een restaurant bij u in de buurt. Zien we u snel binnenstappen?

Reserveer een tafel in één van onze eetgelegenheden