Direct naar de contentDirect naar de footer

Elektrische auto opladen

Er rijden steeds meer elektrische auto's over de Nederlandse wegen. Dit is positief, want elektrisch rijden is veel beter voor het milieu. Maar een probleem met elektrische auto's kan de actieradius zijn, oftewel het aantal kilometers wat u met de auto kunt rijden. Met een benzineauto is er altijd wel snel een benzinestation in de buurt om de auto vol te tanken. Als u met uw elektrische auto rijdt en de accu raakt leeg, is het altijd de vraag: ‘Waar kan ik mijn elektrische auto opladen?’. Gelukkig hebben wij op vele plekken in Nederland een Valk hotel met laadpunten.

Elektrische auto opladen

  • Hotel voor de toekomst

    Hotel voor de toekomst
  • Meer informatie over groene stroom

    Meer informatie over groene stroom

Elektrische auto opladen? Altijd een laadpunt in de buurt

Ook wij zijn bij de tijd en blijven onze hotels innoveren en vernieuwen. Dit houdt in dat de meeste van onze hotels inmiddels zijn uitgerust met laadpalen voor het laden van elektrische auto's. Rijdt u over de Nederlandse snelwegen en moet u nodig uw elektrische auto opladen? Dan hoeft u nooit lang te zoeken. U vind altijd een hotel in de buurt met een oplaadpunt. Onze hotels zijn strategisch gelegen aan de meest belangrijke snelwegen, zodat een elektrische auto opladen nooit meer een probleem hoeft te zijn.

Tijdens een elektrische auto opladen hoeft u zich niet te vervelen

Uw auto opladen duurt natuurlijk een tijdje. Daarvoor hoeft u niet in de buurt van uw auto te blijven of in de auto te blijven zitten. Al onze hotels hebben een restaurant, waar u een kopje koffie kunt drinken of een hapje kunt eten. U kunt natuurlijk ook een hotelovernachting boeken. Uw auto wordt zo volledig opgeladen, terwijl u in ons hotel verblijft en gebruik maakt van alle faciliteiten. Vele van onze hotels zijn voorzien van wellness faciliteiten. Daarnaast liggen de meeste hotels in de buurt van een natuurgebied waar u kunt wandelen of fietsen. Ook ligt er altijd een grote stad in de buurt van het hotel, zodat u een citytrip kunt maken of winkelen.

Snel opladen elektrische auto

Naast een normaal oplaadpunt, zijn veel van onze hotels ook voorzien van een snellader. Met een snellader kunt u de accu van uw elektrische auto opladen in een mum van tijd. Meestal zal de accu na een half uur alweer voor 80% geladen zijn, meestal voldoende om uw weg weer te vervolgen. Dit half uurtje geeft u de gelegenheid om in ons restaurant iets te drinken of te lunchen in een comfortabele en sfeervolle ambiance.

Meer informatie over onze hotels