Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Emmen
Hotel Emmen
Luxe suites
Heerlijk ontspannen in het zwembad

Emmen Hotel

In Emmen en omgeving is veel te beleven. Van een bezoek aan de Wildlands Adventure Zoo in Emmen tot gezellig winkelen in het stadscentrum en heerlijk ontspannen wandelen of fietsen door het vele groen. En overnachten Emmen is zeker geen probleem. Vlakbij ligt het van der valk hotel Emmen dat met vele en vaak seizoensgebonden Van der Valk Emmen aanbieding. Het Emmen hotel maakt een verblijf in deze regio nog aantrekkelijker.

Boek Emmen hotel

 • Wildlands arrangement

  Wildlands arrangement

  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x driegangen keuzediner of Live Cooking buffet*
  • Entreebewijs WILDLANDS per persoon voor 2 dagen

  Zin in een avontuurlijke dag uit? Kom dan naar WILDLANDS en maak een wereldexpeditie in één of twee dagen!

 • Hunebed arrangement

  Hunebed arrangement

  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x driegangen keuzediner of Live Cooking buffet
  • Entreekaart Hunebed Centrum Borger

  Duizenden jaren geleden leefde een boerenvolk in Drenthe, die zorgvuldig keien uitzochten en hiermee bijzondere graven maakten. Hunebedden, prehistorisch cultureel erfgoed met een groot verhaal!

Wildlands Adventure Zoo

In het stadscentrum en vlakbij Emmen Van Valk ligt de Wildlands Adventure Zoo. U spot er ijsberen in hun natuurlijke omgeving. U vaart tussen de olifanten en apen en verkent het tropisch oerwoud Jungola. Zelfs een heuse safari door de savanne van de Serenga hoort tot de mogelijkheden. Met het aantrekkelijke hotel Emmen dierentuin arrangement bezoekt u de verschillende klimaatzones. In de Jungola trekken niet alleen de vele dieren uw aandacht. Dat is ook zo met de Rimbula River, de Jungola hoog boven de grond en de olifantenvallei waar de kudde rustig verpoost. En het Emmen hotel is steeds vlakbij.

Bezoek het poolstation

En dan is er nog het onvergetelijke Noritca met zijn ruige rotsen en ijskoude kusten. Vanaf de steiger geniet u van een schitterend panorama over de baai met zijn vele speelse pelsrobben en zeeleeuwen. Met de Artic-1 maakt u een boeiende ontdekkingstocht naar het onderwaterstation waar u op wandelafstand van het Emmen hotel de onderzoekers aan het werk ziet.

De laatste turfstekers

De allerlaatste turfstekers ziet u samen met de bakker, de kruidenier en de klompenmaker aan het werk in het Veenpark bestaande uit twee museumdorpen, een hoogveengebied, expositieruimtes en gezellige café 's. Het Atlas theater, het Geopark De Hondsrug, het Industrieel Smalspoormuseum, de Veenvaart, het Natuurmuseum en het Van Gogh huis zijn andere plaatsen die een verblijf in Emmen boeiend maken.

Emmen Hotel

Ziet u een bezoek aan Emmen en omgeving wel zitten? Dan is het Emmen hotel een comfortabele uitvalsbasis om al dit moois te verkennen.

Meer informatie over onze hotels