Direct naar de contentDirect naar de footer

Euromast slapen

Nabij de Euromast slapen in wereldstad Rotterdam? Onze luxe kamers en suites van de Van der Valk hotels Rotterdam-Blijdorp en Rotterdam-Nieuwerkerk bieden u de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van deze dynamische stad. Een stad die vernieuwing hoog in het vaandel heeft staan en waar u zich kunt vergapen aan opvallende architectuur, een imponerende haven en tal van foodmarkets en stijlvolle restaurants. Slapen op de Euromast betekent dat u steeds weer kunt genieten van het prachtige uitzicht over de stad Rotterdam. Terwijl u op het terras van onze smaakvolle restaurants tegelijkertijd kunt genieten van rust en een groene omgeving.

Vlakbij de Euromast slapen

Nabij de Euromast slapen in bruisend Rotterdam

De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland. Een attractie die u natuurlijk niet mag missen en die u uitstekend kunt combineren met een citytrip naar Rotterdam. Slapen in Euromast of nabij het hart van Rotterdam is een spectaculaire belevenis. Vanuit onze hotels Rotterdam-Blijdorp en Rotterdam-Nieuwerkerk bent u in een handomdraai in de stad met al haar befaamde musea. Vanuit uw hotel Rotterdam-Blijdorp loopt u bovendien zo naar de wereldwijd bekende diergaarde Blijdorp. Slapen Euromast in uw hotel Rotterdam-Nieuwerkerk betekent dat u zowel het bruisende centrum van Rotterdam als de mooie natuur van de provincie Zuid-Holland binnen handbereik hebt. Bij de Euromast slapen betekent dat u alle kanten op kunt.

In alle luxe nabij de Euromast slapen

Onze hotels staan niet alleen bekend om hun royale kamers en suites met uitstekende bedden, maar ook om hun uitgebreide wellness faciliteiten. U kunt praktisch slapen in de Euromast, terwijl u een oase van rust en ontspanning heeft om de hoek van uw kamer of suite. Daarnaast vindt u bij ons bijvoorbeeld een luxury gym en een heerlijk groot binnenzwembad. Ontspannen kan in Hotel Rotterdam-Blijdorp en Hotel Rotterdam-Nieuwkerk helemaal in stijl. De locaties worden geroemd om hun uitstekende ligging. U kunt bij de Euromast slapen in het hart van Rotterdam en tegelijkertijd gemakkelijk de omgeving van de stad verkennen. Hotel Rotterdam-Blijdorp brengt u bovendien graag met zijn shuttle service naar Rotterdam-Airport. Bij de Euromast slapen is bij Van der Valk wel heel ontspannen.

Meer informatie over onze hotels