Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Goed verblijf

Voor een goed verblijf in een luxueus hotel bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Onze Valk-hotels zijn namelijk voorzien van alles wat u nodig heeft om volledig te kunnen ontspannen. Zo hebben de comfortabele kamers verschillende faciliteiten, waaronder gratis wifi en een fraaie badkamer. Wanneer u graag een goed verblijf met meer luxe wil, kunt u ook kiezen voor een andere kamer die volledig voldoet aan uw wensen. U kunt bijvoorbeeld ook in een kamer overnachten die in het bezit is van de extra luxe die u zoekt, zoals een heerlijk bubbelbad, een regendouche en een eigen balkon. De aanwezige faciliteiten zijn afhankelijk van het hotel waar u graag wilt overnachten.

Bekijk onze hotels

Een goed verblijf buiten uw hotelkamer

Naast de faciliteiten in uw hotelkamer, zijn er ook diverse faciliteiten buiten uw kamer beschikbaar. De Van der Valk-hotels zijn namelijk allemaal in het bezit van een restaurant, zodat u altijd aan kunt schuiven voor een heerlijk diner. Bovendien zijn een aantal hotels in het bezit van een zwembad met wellness en kunt u soms zelfs een beautysalon verwachten. Deze luxe hotels zitten op verschillende plaatsen in Nederland. Welke stad u ook wilt bezoeken: u vindt vrijwel altijd een Van der Valk-hotel in de buurt. En dat is een garantie voor een goed verblijf!

Aanbiedingen voor een goed verblijf

Gelukkig hoeft de luxe en comfort die Van der Valk te bieden heeft niet altijd duur te zijn. Van der Valk heeft namelijk regelmatig mooie aanbiedingen, waardoor u een goed verblijf met 32 procent korting of meer kunt boeken. Het hotel heeft bovendien altijd mooie arrangementen, waardoor uw verblijf in ons hotel nog aantrekkelijker wordt. Zo zijn er doorgaans arrangementen waar u meerdere overnachtingen kunt combineren met een heerlijk ontbijt en een luxe diner. Deze acties geven het verblijf in ons hotel nog meer kleur, waardoor u absoluut een goed verblijf mag verwachten.

Meer informatie over onze hotels