Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Duiven
Hotel Duiven
Dineren in stijl
Luxe kamers & suites
Genieten in onze hotelbar
Ontspannen op hoogte
Vergaderen naar uw wens

Goedkoop hotel in Arnhem

Voordelig er even tussenuit in Arnhem, dat kan bij ons goedkope hotel in Arnhem stad. Een goedkoop hotel, maar wel met alle luxe die u van ons gewend bent. Ons hotel is net buiten de stad Arnhem gelegen in een oase van rust.

Boek een goedkoop hotel in Arnhem

Hotel Duiven bij Arnhem A12

Hotel Duiven bij Arnhem A12

  • 148 kamers en suites met whirlpool en/of rainshower
  • Sfeervol à la carte restaurant en stijlvolle hotelbar
  • Modern wellness center, fitnessruimte en zwembad
  • Jack's Casino

Beleef de Gelderse gastvrijheid. Een unieke locatie met alle comfort die u van een 4-sterren hotel verwacht.

Goedkoop overnachten

U bent van plan om een weekendje of midweek naar Arnhem te gaan en hier te genieten van al het moois wat er te vinden is in deze stad? Ons goedkope hotel in Arnhem sluit waarschijnlijk perfect aan bij de rest van uw weekend weg. Wij hebben tal van connecties in Arnhem waardoor we uw verblijf, naast ons goedkope hotel in Arnhem, nog voordeliger kunnen maken met allerlei aanbiedingen en kortingen.

Bijzondere en leuke arrangementen

Naast het feit dat u overnacht in een aangenaam goedkoop hotel van Arnhem, zijn er tal van leuke arrangementen te boeken bij uw overnachting. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Burgers Zoo? Of gaat u liever naar het openluchtmuseum? Het is maar een greep van de mogelijkheden die u bij ons zult vinden. Vraag bij de receptie naar speciale aanbiedingen en kortingen.

Fietsen op de Veluwe

Ons goedkope hotel in Arnhem is gelegen buiten de stad. Het hotel grenst aan het topsportcentrum Papendal en is gelegen op slechts een paar kilometer afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Wanneer u uw fiets meeneemt is het natuurlijk heerlijk vertoeven in het Nationaal Park. Ook om te wandelen kunt u natuurlijk in het Nationaal Park terecht.

Locatie en bereikbaarheid goedkoop hotel Arnhem

Ons hotel is iets buiten Arnhem gelegen, nabij topsportcentrum Papendal. Dit is gemakkelijk te vinden door de borden te volgen, en daarnaast zijn we al zichtbaar vanaf de A50. Mocht u met het openbaar vervoer komen raden we u aan om lijn 10 te nemen vanaf het Centraal Station in Arnhem, deze buslijn stopt namelijk bij bushalte Van der Valk Arnhem. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ons fijne, goedkope hotel in Arnhem!

Meer informatie over onze hotels