Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop hotel bij Lisse

Wat is de Keukenhof toch prachtig ieder jaar. Miljoenen bloembollen verzorgen acht weken lang de mooiste tulpen, hyacinten, krokussen, blauwe druifjes en narcissen in de allermooiste kleuren, vormen en maten. En dan trekt ook nog eens een keer per jaar het Bloemencorso van de Bollenstreek langs de Keukenhof. Zoveel moois trekt veel bezoekers en het is daarom aan te raden om al vroeg op pad te gaan om zo van de bloemen te genieten. Blijf daarom overnachten in Lisse in Van der Valk hotel Schiphol.

Bekijk ons hotel dichtbij Lisse

Goedkope hotels bij Lisse

Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten bij Lisse. Maar wilt u in een goedkoop hotel bij Lisse overnachten, vol service en luxe faciliteiten? Dan kiest u voor Van der Valk hotel Schiphol. Dit bij Schiphol gelegen hotel is perfect voor iedereen die van Keukenhof en de bollenstreek wil genieten, zonder te veel te betalen voor een overnachting. De volgende dag hoeft u niet eens met uw eigen auto naar Keukenhof, want u neemt gewoon de pendelbus vanaf Schiphol. Deze zet u voor de deur van het bloemenparadijs af. Van der Valk hotel Schiphol is tevens goed bereikbaar met trein en bus. Er is een eigen shuttleservice die tussen het hotel en de luchthaven rijdt. Dat is veel service van een goedkoop hotel bij Lisse.

Luxe faciliteiten

Hotel Schiphol biedt u een goedkoop hotel bij Lisse, maar vol luxe. Zo staat ’s morgens het ontbijt voor u klaar en ’s avonds schuift u aan in het restaurant voor een heerlijk diner. De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. U heeft zelfs een eigen badkamer en toilet op de kamer. En welk goedkoop hotel bij Lisse heeft een zwembad met wellnessfaciliteiten voor u waar u tijdens uw verblijf gebruik van maakt? Hotel Schiphol heeft het allemaal voor u. Sport lekker binnen of op het buitenterrein en geniet in de brasserie van een lekker drankje. Tijdens een overnachting maakt u gratis gebruik van deze faciliteiten. Dus komt u genieten van het voorjaar. In Lisse overnachten doet u in een goedkoop hotel bij Lisse, namelijk Hotel Schiphol.

Meer informatie over onze hotels