Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop hotel Eindhoven

Speurt u online naar een hotel Eindhoven goedkoop? Het Van der Valk Hotel Eindhoven-Best is hét antwoord in uw zoektocht naar een goedkoop hotel Eindhoven. We heten u graag welkom in ons spiksplinternieuwe hotel met maar liefst 200 kamers en suites. Het is een aangename plek om te vertoeven en op adem te komen. Dankzij een hotelbar en een skybar op de twaalfde verdieping geniet u van een spectaculair uitzicht over de omgeving. Het hotel zelf ligt op een steenworp afstand van Eindhoven Airport en is daarom de ideale uitvalbasis voor vakantiegangers en zakenreizigers. Bovendien grenst het hotel direct aan de A12. Laat u daarom vooral door ons in de watten leggen in een goedkoop hotel Eindhoven.

Boek een goedkoop hotel nabij Eindhoven

Hotel Eindhoven-Best

Hotel Eindhoven-Best

  • 200 Luxe kamers en suites
  • Skybar op de 12e etage
  • A la carte én Live Cooking restaurant
  • Luxe wellness met verschillende sauna’s
  • 25 meter zwembad

Ons hotel nabij Eindhoven-Best ligt langs de snelweg (A2) op een steenworp afstand vanEindhoven Airport. Ontdek het groene hart van Brabant en breng ook een bezoek aan het bruisende centrum van Eindhoven.

Wat heeft een goedkoop hotel in Eindhoven te bieden?

Een goedkoop hotel Eindhoven heeft allerlei aantrekkelijke faciliteiten en voorzieningen voor u in petto. Dineren doet u bijvoorbeeld in ons stijlvolle à-la-carterestaurant, de brasserie of u kiest voor het Live Cooking restaurant. Heeft u behoefte aan ontspanning? Maak gebruik van onze moderne wellness inclusief zwembad en fitnesscentrum. Het zwembad is maar liefst 25 meter lang, een uitstekende reden om aan uw conditie te werken door dagelijks een aantal baantjes te trekken. Hotel Eindhoven-Best ligt ook in het groene hart van Brabant. Maak daarom een fijne wandeling of sportieve fietstocht in de omgeving van het hotel. Zoekt u liever de gezelligheid op? Eindhoven bruist altijd en barst van de gezellige restaurants en bars. Een uitstekende reden voor goedkope hotels Eindhoven!

Boek een kamer in een goedkoop hotel Eindhoven

Betaalbaar overnachten in Brabant? Ga voor een goedkoop hotel Eindhoven zónder dat het u aan luxe ontbreekt en kies voor een hotelaanbieding Eindhoven. Reis met de auto af naar ons hotel en profiteer van voldoende parkeergelegenheid en gratis wifi. Met welke reden u ook een verblijf boekt in ons hotel, we doen er alles aan om het voor u onvergetelijk te maken. En dat is precies de reden waarom vakantiegangers en zakenmensen graag bij ons logeren. De mensen van de receptie staan altijd voor u klaar. Bovendien heten we u graag welkom met een gratis kopje koffie of thee. Kortom: selecteer een kamer of luxe suite bij onze hotelketen en verzeker u van een goedkoop hotel Eindhoven.

Meer informatie over onze hotels