Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop Hotel Groningen

Bent u op zoek naar een goedkoop hotel in Groningen? Zoek dan niet verder. Bij Van der Valk bent u aan het juiste adres!

Boek een goedkoop Hotel Groningen

Hotel Groningen-Westerbroek

Hotel Groningen-Westerbroek

  • 80 ruime kamers en luxe suites
  • Sfeervol restaurant
  • Gezellige hotelbar en zonnig terras
  • Fitness center

Het strand, de natuur en de stad liggen binnen handbereik.

Goedkoop hotel in Groningen?

Ja, we hebben ook een vestiging in Groningen. Ons hotel, gelegen op ongeveer tien minuten rijden vanuit de binnenstad van Groningen, is een van de goedkope hotels Groningen en omgeving. Naast het feit dat u bij ons hotel extra voordelig uit bent, komt u bij Van der Valk Groningen-Westerbroek absoluut niets te kort. Of het nu gaat om een romantische overnachting of om een accommodatie om er simpelweg even uit te zijn: bij Van der Valk bent u te allen tijde aan het juiste adres.

Goedkope hotels in Groningen centrum

Groningen is een bruisende stad waar veel toeristen op afkomen. Dit betekent helaas wel dat de hotels in de binnenstad vaak prijzig zijn. Er zijn wel goedkope hotels in Groningen, maar die zijn vaak het hele jaar door volgeboekt. Gelukkig is er Van der Valk Groningen-Westerbroek. Iets buiten de stad, maar wel voorzien van een busdienst die regelmatig bussen naar het centrum van Groningen laat pendelen. Hier kunt u heerlijk genieten van deze prachtige oude stad – én u kunt er fantastisch shoppen.

Volledig naar wens

Bij Van der Valk vinden we het belangrijk dat uw overnachting volledig naar wens verloopt. Dat wij een van de goedkopere hotels in Groningen zijn, betekent natuurlijk niet dat we inleveren op de gastvrijheid en dienstverlening tijdens uw verblijf. U kunt bijvoorbeeld genieten in ons prachtige a la carte restaurant en genieten van echte, Groningse producten die direct bij de boer worden gehaald.

Arrangementen

Wilt u nét iets meer dan een doorsnee overnachting? Goed nieuws: u kunt bij ons goedkope hotel in Groningen ook leuke arrangementen boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trip naar Borkum? Of een middagje golfen op één van de vele banen die Groningen rijk is? Met een arrangement bij het goedkoopste hotel van Groningen bespaart u nog meer dan alleen de prijs van uw hotelkamer.

Meer informatie over onze hotels