Direct naar de contentDirect naar de footer

Een goedkope hotelovernachting boekt u bij Van der Valk

Goedkoop een vakantie boeken in eigen land? Voor een goedkope hotelovernachting in Nederland boekt u een hotelkamer bij Van der Valk. Dankzij een goedkope hotelovernachting in onze hotelketen komt u volledig tot rust. Ons familiebedrijf heeft wereldwijd meer dan honderd hotels en biedt u als gast een fantastische ervaring. We zijn uiterst gastvrij en serveren u bij aankomst graag een kopje koffie. Er is altijd een arrangement dat u aanspreekt en waar u later met veel plezier op terugkijkt. Boek daarom online een goedkope hotelovernachting bij Van der Valk en geniet van een uiterst comfortabel verblijf.

Boek een goedkope hotelovernachting

Goedkope hotelovernachting in Nederland

Van der Valk-hotels liggen verspreid over het gehele land. Zo boekt u bijvoorbeeld eenvoudig een goedkope hotelovernachting aan zee. Of wat dacht u van een goedkope hotelovernachting vanaf 39,95 euro? U ontwaakt op onze comfortabele bedden en geniet elke morgen van een uitgebreid ontbijt. Na een stevig ontbijt trekt u erop uit en ontdekt u lopend of fietsend de omgeving. Onze hotels liggen centraal en zijn niet alleen goed bereikbaar met de auto, maar vaak ook met het openbaar vervoer. Zo komt u altijd gemakkelijk van A naar B. Wacht daarom niet langer, maar boek een goedkope hotelovernachting bij Van der Valk.

Goedkope hotelovernachting vol comfort

Tijdens een goedkope hotelovernachting bij Van der Valk ontbreekt het u aan niets. De kamers en suites zijn ruim én van alle gemakken voorzien. Sommige hotels beschikken over een zwembad, een jacuzzi of diverse wellness-mogelijkheden. U kiest 's avonds een gerecht van onze menukaart, bereid door onze chef-koks. Wilt u er eventjes tussenuit, maar niet onnodig veel geld uitgeven aan een korte vakantie? Boek dan een korte vakantie bij Van der Valk en ontdek de meerwaarde van overnachten in onze hotelketen. U boekt bij ons al een goedkope hotelovernachting vanaf 39,95 euro.

Meer informatie over onze hotels