Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkope vakantiehuisjes Nederland

Met de hele familie op vakantie in goedkope vakantiehuisjes in Nederland? Ga voor luxe en comfort, en boek een bungalow of boerderijwoning bij Valk Exclusief. Op die manier bent u verzekerd van goedkope vakantiehuisjes Nederland zónder dat het u ontbreekt aan luxe en comfort. Zowel de bungalows in Akersloot als de boerderijwoningen in Leeuwarden zijn van alle gemakken voorzien. De bungalows huurt u voor een periode van minimaal vijf weken en dit is natuurlijk ideaal tijdens de zomervakantie. Zo beschikt u tijdens de warmste tijd van het jaar over een heerlijk buitenverblijf. De boerderijwoningen aan de rand van de Friese hoofdstad zijn ideaal voor een gezellige zinsvakantie. Hierbij is geen sprake van een minimale huurtermijn. Vraag de hele familie mee, en beleef met elkaar een fijne tijd in Akersloot of Leeuwarden.

Boek goedkope vakantiehuisjes Nederland

Vakantiehuisje goedkoop Nederland bij Valk Exclusief

De goedkope vakantiehuisjes Nederland bij Valk Exclusief verzekeren u van een gezellige vakantie in eigen land. Het biedt u de mogelijkheid om met de hele familie een vakantie te boeken. De bungalows en boerderijwoningen zijn ruim van opzet en beschikken over een woonkamer, keuken, badkamer en meerdere slaapkamers. Bovendien is er voldoende ruimte rondom de vakantiewoningen om lekker buiten te spelen. Dat is vooral ideaal voor de kids. Terwijl u op het terras geniet van een lekker drankje en een goed boek weten de kinderen zich prima te vermaken. Daarnaast is er ook in de omgeving van de goedkope vakantiehuisjes Nederland genoeg te ondernemen om er een geslaagde vakantie van te maken.

Boek online goedkope vakantiehuisjes Nederland

Zoekt u online naar goedkope vakantiehuisjes Nederland? Maak kennis met het aanbod goedkope vakantiehuizen bij Valk Exclusief. Kiest u voor de huisjes van Valk Exclusief, dan maakt u kosteloos gebruik van de faciliteiten in het aangrenzende hotel. Er is voldoende ruimte om de auto te parkeren en natuurlijk komt u 's avonds een hapje eten in ons gezellige restaurant. Er zijn ook menu's speciaal voor kinderen. Dankzij onze betaalbare vakantiehuisjes blijft er genoeg geld over om overdag allerlei activiteiten te ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld met elkaar de dierentuin, maak een strandwandeling of ga een dagje weg naar Leeuwarden. Kortom: goedkopje vakantiehuisjes Nederland boekt u eenvoudig online bij onze hotelketen.

Meer informatie over onze hotels