Direct naar de contentDirect naar de footer

Harderwijk Dolfinarium

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een weekendje weg in de buurt van Harderwijk? Ons hotel bij Dolfinarium Harderwijk is dé ideale uitvalsbasis voor een weekendje naar het bekendste Dolfinarium van Nederland en een bezoek aan Harderwijk.

Bekijk ons hotel dichtbij het Dolfinarium

Hotel bij het Dolfinarium

Wanneer u naar Harderwijk gaat voor het Dolfinarium bent u bij Van der Valk Exclusief-hotel Harderwijk aan het juiste adres. Bij ons overnacht u in alle luxe die u van ons gewend bent. Daarnaast bieden wij een speciaal arrangement aan waarbij u voordelig naar het Dolfinarium gaat en in hotel Harderwijk overnacht. Dankzij dit arrangement met een overnachting in Van der Valk Exclusief-hotel Harderwijk en een Dolfinarium bezoek weet u zeker dat u niet teveel zult betalen voor uw weekendje weg.

Harderwijk Dolfinarium: Heerlijk tot rust komen

Naast het feit dat ons hotel in Harderwijk en bij het Dolfinarium gesitueerd is, zijn er natuurlijk nog tal van andere redenen om juist bij ons Van der Valk Exclusief-hotel te overnachten. In ons hotel geniet u van een overnachting in luxe, ook wanneer u slechts één dag naar Harderwijk en het Dolfinarium gaat.

Dineren in ons restaurant

Na een bezoek aan het centrum van Harderwijk of het Dolfinarium komt u weer terug in ons hotel. Hier kunt u genieten van een heerlijk driegangendiner, dat speciaal voor onze gasten is samengesteld door onze chefkoks. Onze menukaart bestaat voornamelijk uit de traditionele gerechten uit de Franse keuken en is daarnaast aangevuld met regionale lekkernijen. Al onze gerechten worden geserveerd met heerlijke groenten uit de omgeving van ons hotel en zijn gegarandeerd vers.

Bereikbaarheid van Van der Valk Harderwijk

Wij van Van der Valk Exclusief-hotel Harderwijk vinden het belangrijk dat iedereen gemakkelijk bij ons hotel kan komen. Om deze reden zie je ons vaak liggen aan de rand van steden vlak bij een afslag. Vanzelfsprekend zijn wij ook met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

Meer informatie over onze hotels