Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel in de Achterhoek: overnachten in de bossen

Wilt u er graag een weekendje tussenuit en zoekt u hiervoor een hotel in de Achterhoek? Boek dan een kamer in het Van der Valk hotel in de Achterhoek met zwembad. Ons hotel in Harderwijk ligt gunstig in de Veluwse bossen, dichtbij de A28 en is een fijne plek om te vertoeven. Of u nu een enkele nacht boekt of meerdere dagen verblijft in het hotel: wij garanderen u een fijne tijd. Ons hotel beschikt over negentig luxe kamers en suites met onder meer whirlpools en rainshowers. Dineren doet u uiteraard in ons sfeervolle à la carte restaurant. Het ontbreekt u werkelijk aan niets bij Van der Valk in Harderwijk!

Bekijk Hotel Harderwijk

Geniet van uw verblijf in een luxe hotel in de Achterhoek

De Achterhoek is een streek in de provincie Gelderland die bekend staat om het vele natuurschoon. Er is van alles te beleven in deze regio en daarom loont het om op zoek te gaan naar een hotel dichtbij de Achterhoek. Maak kennis met gezellige middeleeuwse stadjes of maak een lange boswandeling door heuvelachtig landschap. Ga langs bij een van de vele kastelen die de Achterhoek rijk is of breng een bezoek aan de Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Geniet van een lekker drankje op het terras of bezoek de musea in deze steden.

Boek voordelig een hotel in de Achterhoek

Op korte termijn een hotel in de Achterhoek boeken? Boek dan een hotel in de Achterhoek last minute bij Van der Valk in Harderwijk. U voelt zich altijd meer dan welkom in ons hotel, want wij ontvangen u graag met een gratis kop koffie. Tijdens uw verblijf in ons hotel in de Achterhoek geniet u bovendien van een fijn zwembad en een uitgebreid ontbijt. Optimale ontspanning is dus absoluut gegarandeerd. Uw auto parkeert u gemakkelijk bij het hotel in de Achterhoek en u maakt gratis gebruik van wifi. Kortom: boek direct online de gewenste hotelkamer.

Meer informatie over onze hotels