Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Duiven
Hotel Duiven
Dineren in stijl
Luxe kamers & suites
Genieten in onze hotelbar
Ontspannen op hoogte
Vergaderen naar uw wens

Hotel Achterhoek

Wilt u er graag een weekendje tussenuit en zoekt u hiervoor een hotel in de Achterhoek? Boek dan een kamer in het Van der Valk hotel in de Achterhoek. Ons hotel in Duiven ligt centraal gelegen in Gelderland en is dus een fijne plek om te vertoeven. Of u nu een enkele nacht boekt of meerdere dagen verblijft in het hotel: wij garanderen u een fijne tijd. Ons hotel beschikt over meer dan 140 luxe kamers en suites met onder meer whirlpools en rainshowers. Dineren doet u uiteraard in ons sfeervolle à la carte restaurant. Het ontbreekt u werkelijk aan niets bij Van der Valk in hotel Achterhoek!

Boek hotel Achterhoek

  • Hotel Duiven Arnhem

    Hotel Duiven bij Arnhem ligt centraal gelegen in het prachtige Gelderland in de buurt van de Achterhoek. Het hotel beschikt over 148 ruime kamers en luxe suites. Ontdek nu zelf de gastvrijheid en geniet van al het moois dat hotel Achterhoek u te bieden heeft.

  • Hotel Deventer

    Deventer ligt op het kruispunt van de regio's Salland, Veluwe, Twente en de Achterhoek. Een ideale uitgangspositie om een bezoek te brengen aan de mooie natuur die de Achterhoek te bieden heeft.

Geniet van uw verblijf in ons luxe hotel in de Achterhoek

De Achterhoek is een streek in de provincie Gelderland die bekend staat om het vele natuurschoon. Er is van alles te beleven in deze regio en daarom loont het om op zoek te gaan naar een hotel dichtbij de Achterhoek. Maak kennis met gezellige middeleeuwse stadjes of maak een lange boswandeling door heuvelachtig landschap. Ga langs bij een van de vele kastelen die de Achterhoek rijk is of breng een bezoek aan de Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Geniet van een lekker drankje op het terras of bezoek de musea in deze steden.

Boek voordelig bij hotel Achterhoek

Wilt u op korte termijn samen even weg naar hotel Achterhoek? Boek dan een hotel in de Achterhoek last minute bij Van der Valk in Duiven. U voelt zich altijd meer dan welkom in ons hotel, want wij ontvangen u graag met een gratis kop koffie. Tijdens uw verblijf in ons hotel in de Achterhoek geniet u bovendien van fitness mogelijkheden en een gezellige hotelbar. Optimale ontspanning is dus absoluut gegarandeerd. Uw auto parkeert u gemakkelijk bij ons hotel Achterhoek en u maakt gratis gebruik van wifi. Kortom: boek direct online de gewenste hotelkamer.

Meer informatie over onze hotels