Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Akersloot

Toe aan een weekend vol luxe en comfort en op zoek naar de beste hotels in Akersloot? Kom logeren in ons Van der Valk hotel Akersloot. In ons Akersloot hotel, dicht bij de A9, geniet u van een ontspannen verblijf. Een minivakantie is van alle gemakken voorzien, want u logeert in een van de royale hotelkamers of suites. Iedere ochtend geniet u van een heerlijk vers ontbijt. Daarnaast beschikt ons hotel in Akersloot over een riant binnenzwembad en moderne fitness en wellness. Het ontbreekt u dus aan niets als het aankomt op ontspanning en actief bezig zijn. Neem daarom ook zeker uw geliefde mee en kom overnachten in ons hotel bij Akersloot. Ook zakelijke gasten heten we graag welkom in ons hotel Akersloot. Bij aankomst serveren we u graag een gratis welkomsdrankje.

Boek hotel Akersloot

Hotel Akersloot

Hotel Akersloot

  • 210 luxe kamers en suites met whirlpool of rainshower
  • Royaal genieten na een intensieve dag
  • Riant binnenzwembad en moderne fitness en wellness
  • Fietsverhuur

Hotel Akersloot ligt centraal bij het Alkmaardermeer, het bos en verschillende badplaatsen.

Hotel omgeving Akersloot

Een hotel in de buurt van Akersloot stelt u in staat de omgeving beter te leren kennen. In de provincie Noord-Holland geniet u niet alleen van polders, maar ook duinen, strand en zee. Ontdek Akersloot en omgeving daarom per (huur)fiets of maak een lange wandeling in de omgeving van hotel Akersloot. Brengt u graag tijd aan zee door? Castricum aan Zee ligt op slechts 20 minuten fietsafstand van het hotel. Wilt u meer mooie steden bezoeken? Vertoef een dagje in Haarlem of Alkmaar en struin over de beroemde kaasmarkt. Kortom: een hotel Akersloot is een uitstekende keuze voor een weekendje weg of zakelijk verblijf.

Reserveer online een kamer in hotel Akersloot

Op zoek naar een hotel rondom Akersloot? Dan zit u bij onze hotelketen helemaal goed. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en wifi. Natuurlijk komt u ook een hapje eten in ons sfeervolle restaurant. Een borrel doen in de hotelbar behoort ook tot de mogelijkheden. Hoe leuk is het om uw partner of vriend(in) te verrassen met een verblijf in ons hotel? U betaalt geen reserveringskosten en het is altijd mogelijk om kosteloos te annuleren. Boek daarom online een hotel Akersloot bij Valk Exclusief en geniet van een ontspannen en compleet verzorgd verblijf. U keert herboren huiswaarts na enkele dagen in het Van der Valk hotel Akersloot.

Meer informatie over onze hotels