Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Alkmaar centrum

Zoekt u online naar een hotel in Alkmaar centrum? Kom overnachten bij het Van der Valk hotel Akersloot. Dit hotel ligt op een steenworp afstand van Alkmaar centrum en dus bent u altijd snel in de stad. Daarom eindigt uw zoektocht naar een hotel Alkmaar centrum aanbieding bij Valk Exclusief in Akersloot. Het hotel ligt vlak bij de A9 en is van alle gemakken voorzien. Daardoor bent u te allen tijde verzekerd van een luxe verblijf in onze hotelketen. Iedere morgen wordt u uitgerust wakker dankzij onze comfortabele bedden en geniet u van een heerlijk ontbijt. Bovendien ontvangt u bij aankomst in het hotel altijd een welkomsdrankje op onze kosten.

​Boek hotel Alkmaar centrum

Hotel Akersloot

Hotel Akersloot

  • Centraal gelegen
  • Vlakbij Alkmaar
  • Binnenzwembad en moderne fitness en wellness
  • 210 luxe kamers en suites

Hotel Akersloot is centraal gelegen dichtbij het bos, verschillende badplaatsen en het Alkmaardermeer.

Waarom u overnacht in een hotel centrum Alkmaar

Een verblijf in een hotel Alkmaar centrum is aantrekkelijk vanwege de rijkdom aan uitstapjes. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het centrum of ga ontspannen een middagje winkelen. Het is ook mogelijk om fietsen te huren en de omgeving te verkennen. Dit is de moeite waard, want een Alkmaar hotel centrum ligt dicht bij zee en andere natuurverschijnselen. Is het buiten regenachtig of koud weer? Ontspan in ons wellnesscentrum of neem een duik in ons binnenzwembad. In Alkmaar centrum hotel boeken? Niet nodig, geniet van een compleet verzorgd verblijf in het Van der Valk hotel Akersloot.

Boek online een hotel Alkmaar centrum

Op zoek naar een hotel Alkmaar centrum? U heeft uw verblijf gevonden, want Van der Valk in Akersloot is een prima alternatief. Er is voldoende parkeergelegenheid en binnen een kort tijdsbestek zit u in het centrum van Alkmaar. Om die reden is een hotel Alkmaar centrum niet noodzakelijk. U hoeft ook niet de stad in om een hapje te eten, want het hotel Alkmaar centrum heeft een eigen restaurant en hotelbar. Geniet bijvoorbeeld van een uitgebreid drie- of viergangendiner of drink gezellig wat in de hotelbar. Maak het uzelf en uw partner of zakenrelatie comfortabel en geniet van een heerlijk verblijf in een hotel Alkmaar centrum. Boek uw hotelkamer of suite online en betaal geen reserveringskosten.

Meer informatie over onze hotels