Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Akersloot
Hotel Akersloot
Sfeervolle kamers
Bijzondere themasuites
Relaxen na een inspannende dag

Een hotel in Alkmaar met jacuzzi

Alkmaar is een sfeervolle en leuke stad. Het is heerlijk slenteren door de historische binnenstad, met zijn leuke winkels en restaurantjes. Even de drukte ontvluchten? Ga dan eens op ontdekking in de groene natuur rondom het Alkmaardermeer. Het is een oase van rust, waar de meest prachtige weidevogels hun onderkomen hebben. Laat u dus verwennen in ons hotel bij Alkmaar. Na een weldadig begin van de dag dankzij ons Van der Valk-ontbijtbuffet kunt u vol energie op pad!

Boek een overnachting in Hotel Alkmaar

  • Wellness

    Wellness

    Geniet in de wellness van Hotel Akersloot.

  • Afrika Suite

    Afrika Suite

    Overnacht in één van de themasuites.

Ontspannen en genieten in ons hotel bij Alkmaar

Wij laten u graag helemaal tot rust komen en genieten van een aangenaam luxe en comfortabel verblijf. Zo kunt u baantjes trekken in ons binnenzwembad, sport en cardio doen in onze fitnesszaal en zalig ontspannen in de wellness. Na een mooie dag in het fraaie Noord-Holland is het heerlijk thuis komen in een van onze behaaglijke kamers of royale suites. Een intensieve dag in de stad wordt gevolgd door een topverblijf in uw hotel bij Alkmaar: in de bubbelbad of onder de rainshower, bijvoorbeeld. Wilt u een keer iets anders? Dan zijn er ook spectaculaire themasuites in de sferen van bijvoorbeeld Afrika, Ibiza of Japan.

Na uw ontbijt erop uit

Na een aangename overnachting in een van de kamers van ons gastvrije hotel in Alkmaar, kunt u eerst rustig opstarten met ons uitgebreide ontbijtbuffet. Onze medewerkers geven u graag tips voor uw verblijf. De omgeving rondom ons hotel in Alkmaar is bijzonder veelzijdig. Zo kunt u gezellig neerstrijken op een terras en genieten van de stad, maar ook heerlijk fietsen langs leuke Noord-Hollandse dorpjes of langs het water. Bovendien bent u zo bij de kust om te genieten van strand en zee. In twintig minuten fietsen bent u al in Castricum aan Zee!

Kom ook genieten van cultuur, natuur en water tijdens uw verblijf in ons hotel bij Alkmaar – in Akersloot.

Meer informatie over onze hotels