Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Almere

Genieten in een luxe hotel Almere? Voor een gezellig weekend samen komt u langs in het Van der Valk Exclusief hotel Almere. U overnacht in een weidse omgeving met eindeloos veel mogelijkheden. U wordt op uw wenken bediend door een enthousiast team van medewerkers. Dit team staat dag en nacht voor u klaar en helpt u waar het kan. De luxe kamers en suites zijn comfortabel ingericht en geven u het gevoel echt even weg te zijn. Bovendien beschikt ons hotel over een modern zwembad, ruime fitness en luxueuze sauna en stoomcabine. Het lukt u dus ongetwijfeld om optimaal te ontspannen. Een goede reden om nu alvast een boeking te doen in ons hotel Almere..

Boek hotel Almere

Hotel Almere

Hotel Almere

  • Luxe kamers en suites
  • Ruim fitness center
  • Modern zwembad, luxueuze sauna en stoomcabine
  • Een verfijnd restaurant en gezellige hotelbar

Kom overnachten in hotel Almere en ontdek de achtste stad van Nederland.

Een hotel boeken Almere

Een hotel in Almere stad boeken? Maak het uzelf gemakkelijk en overnacht bij Valk Exclusief. Ons hotel ligt langs de A6 en grote steden zoals Lelystad, Zeewolde en Utrecht liggen binnen handbereik. Natuurlijk maakt u er graag een onvergetelijk uitje van en dus gaat u na een heerlijk en voedzaam ontbijt op stap. Natuurbelevingscentrum De Oostvaarders is een leuke attractie voor jong en oud. Dankzij de verrekijkers en telescoopkijker staat u nog dichter bij de natuur. Houdt u van winkelen? Dan voelt u zich in Almere helemaal thuis, want er zijn diverse winkelcentra met allerlei soorten winkels. Kortom: een hotel Almere is een uitstekende bestemming voor heel wat genietmomenten.

Boek een overnachting in ons hotel Almere

Wilt u er graag tussenuit, maar heeft u nog geen idee waar naartoe? Kom overnachten in ons hotel Almere en ontdek wat de stad voor u in petto heeft. Flevoland is de jongste provincie van het land, maar heeft van alles in de aanbieding waar u zonder meer blij van wordt. Maak een keuze uit een van onze kamers en profiteer van de scherpe prijzen. Bij Valk Exclusief betaalt u ook geen reserveringskosten en er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de auto. Bovendien profiteert u in ons hele hotel van gratis wifi en geniet u in het restaurant van een driegangendiner. Laat u daarom verwennen door ons enthousiaste team en boek een luxe kamer of suite bij het Van der Valk hotel Almere.

Meer informatie over onze hotels