Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Amsterdam aanbieding

Wie van gezellige drukte houdt zal zich al snel thuis voelen in het bruisende centrum van Amsterdam. Het is de plek waar u de mogelijkheid heeft om uzelf kostelijk te vermaken. Zo zijn er talloze winkels in het centrum van Amsterdam te vinden en bovendien kunt u een bezoek brengen aan het Rijksmuseum of met een rondvaart door de Amsterdamse grachten varen. Wanneer u in alle rust wil bijkomen van uw bezoek aan deze gezellige stad, kunt u een overnachting in het Van der Valk hotel Amsterdam-Zuidas boeken. Met een hotel Amsterdam aanbieding zal uw bezoek aan Amsterdam feilloos met een overnachting in het hotel gecombineerd kunnen worden.

Boek hotel Amsterdam aanbieding

 • Hotel Amsterdam-Zuidas

  Hotel Amsterdam Zuidas is gelegen in het bruisende zakendistrict van Amsterdam, nabij station Amsterdam RAI. Binnen 10 minuten staat u hartje centrum met de Noord/Zuid-lijn. Liever de natuur in? Het Amsterdamse Bos is in 10 minuten te bereiken vanaf het hotel.

  • Splinternieuw hotel aan de A10
  • Moderne fitnessruimte en wellnesscenter

 • Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Hotel Oostzaan-Amsterdam ligt tussen Amsterdam en Zaandam, direct aan de A10. De perfecte uitvalbasis voor een dagje Amsterdam!

  • Aangrenzend Jack's casino
  • Shuttleservice naar Amsterdam
  • Goede bereikbaarheid met de auto & gratis parkeren

Hotel Amsterdam aanbieding

Wanneer u heeft gekozen voor een hotel Amsterdam aanbieding kunt u helemaal zelf bepalen hoe uw dag eruit komt te zien. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om heerlijk een aantal uur in het hotel te blijven en te genieten van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. U kunt gebruik maken van de wellness en is er ook een fitness aanwezig. Nadat u weer helemaal opgeladen bent, kunt u zich weer naar het centrum van de stad begeven en een hapje gaan eten in één van de culinaire restaurantjes in het centrum van de stad. De vrijheid van de hotel Amsterdam aanbieding zal uiteindelijk resulteren in een echt vakantiegevoel, omdat u alle rust en vrijheid heeft om zelf uw koers te bepalen.

Hotel Vondelpark Amsterdam

Behalve de verschillende winkels en het Rijksmuseum, is het ook een optie om het 'stadse' even achter u te laten en een bezoek te brengen aan het prachtige Vondelpark. Wie nog meer van al het moois van de natuur wil genieten, kan er ook nog voor kiezen om een bezoek te brengen aan de Amsterdam Keukenhof. Een hotel Amsterdam aanbieding is dus ook zeer geschikt voor mensen die graag een bezoek brengen aan Amsterdam, maar zich niet in de drukte van het centrum willen begeven.

Meer informatie over onze hotels