Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel in Amsterdam nabij het Rijksmuseum

Amsterdam is zonder enige twijfel één van de grootste culturele centra ter wereld met tal van musea en een omvangrijke geschiedenis. Misschien wel de parel van die culturele wereld is het Rijksmuseum. Als u de werken van de grootmeesters van de Nederlandse kunst met eigen ogen wilt zien is het Rijksmuseum de plek om te zijn. Natuurlijk zoekt u dan ook een hotel bij het Rijksmuseum in Amsterdam. Een dergelijk hotel in Amsterdam nabij het Rijksmuseum is het Van der Valk hotel Amsterdam-Zuidas.

Boek hotel Amsterdam Rijksmuseum

Hotel Amsterdam-Zuidas

Hotel Amsterdam-Zuidas

  • Splinternieuw hotel aan de A10
  • Fitnessruimte en wellnesscenter
  • Sfeervol restaurant en hotelbar

Hotel Amsterdam Zuidas is gelegen in het bruisende zakendistrict van Amsterdam, nabij station Amsterdam RAI. Het Rijksmuseum is zowel met de auto als met de metro binnen 20 minuten te bereiken vanaf ons hotel Amsterdam Rijksmuseum.

Net buiten de stad gelegen

Het Van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam is net buiten de stad gelegen en een geweldige keuze als hotel in Amsterdam nabij het Rijksmuseum. Zo bent u in slechts een handvol minuten in het centrum, kunt u gratis parkeren bij het hotel of gewoon het openbaar vervoer nemen. Handig om te weten is ook dat het Van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam als hotel in Amsterdam nabij het Rijksmuseum ook een shuttleservice biedt. Zo bent u snel in Amsterdam, voorbij alle verkeersdrukte.

De faciliteiten van het hotel

Een hotel in Amsterdam nabij het Rijksmuseum dat kan concurreren met de faciliteiten van het Van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam? Dat zult u niet snel vinden. Dit luxueuze hotel is niet alleen beschikbaar voor een mooie prijs, maar kent bijvoorbeeld ook kamers met een inloopdouche, is voorzien van gratis WiFI, telt 13 conferentieruimtes en nog veel meer. Zo kunt u lekker ontspannen in de wellness met zwembad, uzelf fit trainen in de fitnesszaal of een gokje wagen in het eigen casino.

Arrangement hotel Amsterdam Rijksmuseum

Een nachtje weg in een hotel in Amsterdam nabij het Rijksmuseum zonder te veel te betalen? Dat is geen enkel probleem bij het Van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam. Zo lopen er bij Van der Valk altijd wel interessante aanbiedingen of last minutes. Zo kunt u ook kiezen voor een leuk arrangement inclusief ontbijtbuffet, diner en uiteraard ook alles wat u nodig heeft om de stad Amsterdam echt te ontdekken.

Meer informatie over onze hotels