Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Amsterdam Zuidas

Brengt u graag een aantal dagen door in de bruisende wijk Zuidas in Amsterdam? Kom vooral overnachten in het Van der Valk hotel Amsterdam Zuidas. Met 234 kamers en suites verzekert u zich van een comfortabel weekendje weg. Bovendien bent u dankzij de Noord-Zuidlijn binnen tien minuten in het centrum van Amsterdam. Een uitstekende reden om onze hoofdstad van een bezoek te voorzien, terwijl alle luxe en comfort binnen handbereik ligt. We verwelkomen u graag in ons hotel en verzekeren u van een onbezorgde tijd. Reis met de auto naar het hotel of pak de trein naar Station Amsterdam RAI. Het station ligt naast ons prachtige hotel en is dus prima bereikbaar met verschillende vervoersmogelijkheden. Ga daarom voor comfort en gemak en overnacht in ons mooie hotel.

Boek hotel Amsterdam Zuidas

Hotel Amsterdam op de Zuidas

Hotel Amsterdam op de Zuidas

  • 234 luxe kamers en suites
  • Binnen 10 minuten in hartje Amsterdam
  • Een stijlvol à la carte restaurant
  • Modern wellness en fitness center

Hotel Amsterdam Zuidas ligt op de bruisendse Zuidas, naast Station Amsterdam Rai.

Beleef een onvergetelijke tijd in Amsterdam

Zuidas is dé financiële wijk van Amsterdam. Daarom vindt u er naast banken en grote bedrijven veel luxe restaurants en cocktailbars. Maar er is meer te beleven tijdens uw verblijf in hotel Amsterdam Zuidas. Huur bijvoorbeeld een aantal fietsen en ontdek de stad op uw eigen tempo. Geniet van een fietstocht langs de vele grachten en historische panden. Het Vondelpark is natuurlijk een absolute aanrader voor een wandeling of fietstocht. Neem een lunchpakket mee voor een relaxte picknick. Gezellig eropuit in Amsterdam? Ga een dagje winkelen of doe een drankje in een van de gezellige cafeetjes die de stad rijk is. Een rondvaart door de Amsterdamse grachten is uiteraard de kers op de taart.

Boek een kamer of suite in ons hotel Amsterdam Zuidas

Op zoek naar een betaalbaar en comfortabel hotel Amsterdam Zuidas? Overnacht vooral bij Van der Valk, want in de ochtend ontwaakt u met een fantastisch uitzicht over de stad. Bovendien ontbreekt het ook de inwendige mens aan niets, want we serveren altijd een vers en uitgebreid ontbijtbuffet. Voor ontspanning of wat actie maakt u gebruik van ons wellness- en fitnesscenter. En schuif in de avond gerust aan in het restaurant waar de keukenbrigade een smakelijk driegangendiner voor u bereidt. Kortom: ga voor een onvergetelijk verblijf in Amsterdam en boek een kamer of suite in ons hotel Amsterdam Zuidas. We ontvangen u graag in ons schitterende hotel!

Meer informatie over onze hotels