Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een leuke bestemming voor een vakantie of weekendje weg? Ontdek dan het prachtige Nederland vanuit een hotel Bergen op Zoom. Wilt u verblijven in een luxe hotel in deze bijzondere omgeving, dan bent u bij Valk Exclusief aan het juiste adres. U kunt bij Van der Valk Bergen op Zoom terecht in hotel Tilburg en Hotel Goes. Deze luxe hotels zijn de ideale keuze voor een heerlijk nachtje weg met uw partner of een vakantie met het hele gezin.

Boek hotel Bergen op Zoom

Hotel Bergen op Zoom: ideaal voor het hele gezin

Hotel Bergen op Zoom is een fantastische bestemming voor het hele gezin. Verblijf bij Valk Exclusief in het gezellige Tilburg of Goes en beleef een onvergetelijk avontuur. Ons personeel kent de omgeving van het hotel goed en kan tips geven voor leuke uitstapjes in de buurt. Ga bijvoorbeeld een dagje winkelen in een grote stad of breng een bezoek aan een van de musea in de omgeving. Tijdens de vakanties zijn hier vaak speciale tentoonstellingen en activiteiten voor kinderen. Of bezoek een pretpark in de omgeving met het hele gezin! Boek voor uw verblijf in hotel Bergen op Zoom een speciale familiekamer: deze kamers zijn extra groot en hebben een los lounge gedeelte, waar u ’s avonds bij kunt praten terwijl de kinderen slapen. Geniet ’s ochtends van het uitgebreide ontbijtbuffet en laat u verrassen door leuke activiteiten.

Ontspannen of de hele dag op pad

Valk Exclusief Bergen op Zoom hotel is ook een goede keuze voor een romantisch weekendje weg met uw partner. Vanuit ons hotel in Goes staat u zo op het strand en Valk Exclusief hotel Tilburg is omgeven door de mooiste bossen. Heeft u iets te vieren, boek dan een suite met jacuzzi en vier de liefde en het leven in ons luxe hotel. Na een drukke dag winkelen of wandelen kunt u heerlijk ontspannen in onze uitgebreide wellness. Boek een massage of maak gebruik van de sauna en het zwembad. Eindig de dag met een etentje in het hotel-restaurant of een drankje aan de bar. Geniet bij Hotel Bergen op Zoom van een welverdiend weekendje weg en kom eindelijk echt tot rust.

Meer informatie over onze hotels