Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Best

Bent u een groot liefhebber van de provincie Noord-Brabant? Geniet van een korte vakantie door een weekendje weg te boeken bij het Van der Valk hotel Best. Het hotel in de buurt van Eindhoven ligt aan de A2 en is daarom goed bereikbaar met de auto. Uiteraard kunt u ook vanaf station Eindhoven een taxi boeken naar ons hotel. Met ruim 200 kamers en suites valt er voor u genoeg te kiezen. Bovendien zijn ook de faciliteiten dik in orde zodat het aantrekkelijk is om bij ons een overnachting te regelen. Geniet iedere morgen van een uitgebreid ontbijt en ga vervolgens naar buiten om de mooie omgeving op uw eigen tempo te ontdekken. Een prima reden om ons hotel omgeving Eindhoven te boeken!

Boek Hotel Best

Hotel Eindhoven-Best

Hotel Eindhoven-Best

  • 200 Luxe kamers en suites
  • Skybar op de 12e etage
  • A la carte én Live Cooking restaurant
  • Luxe wellness met verschillende sauna’s
  • 25 meter zwembad

Ons hotel nabij Eindhoven-Best ligt langs de snelweg (A2) op een steenworp afstand vanEindhoven Airport. Ontdek het groene hart van Brabant en breng ook een bezoek aan het bruisende centrum van Eindhoven.

Waarom een hotel in Best Brabant?

Hotel Best ligt in het groene hart van Brabant. Die wetenschap nodigt uit tot het maken van allerlei wandelingen en fietstochten. Ook de stad Eindhoven ligt op korte afstand van het hotel. Ideaal wanneer u dol bent op winkelen, terrasjes pakken en musea bezoeken. Treft u het niet qua weer? Maakt u zich vooral geen zorgen, want ook in ons hotel Best is er van alles te ondernemen. Ontspan in de sauna, trek baantjes in ons zwembad óf ga actief aan de slag in de fitnessruimte. Geniet u graag van een spectaculair uitzicht terwijl u geniet van een heerlijk wijntje of bruisende cocktail? Breng een bezoek aan de skybar op de twaalfde verdieping van ons hotel Best.

Reserveer nu een kamer of suite bij hotel Best

Heeft u een drukke periode achter de rug of vindt u het heerlijk om uw partner te verrassen met een romantisch weekendje weg? Kom logeren in het Van der Valk hotel Best en geniet van alle luxe die u in de schoot wordt geworpen. De kamers en suites zijn ruim van opzet en voorzien van een bad en flatscreentelevisie. Dineren is mogelijk in ons restaurant en natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid. De auto kunt u dus altijd kwijt. Bij aankomst in het hotel ontvangt u een gratis kopje koffie of thee. Tot slot: breng gerust wat tijd door in de prachtige daktuin en laat het u nergens aan ontbreken in ons hotel Best!

Meer informatie over onze hotels