Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel boeken zonder creditcard

Wilt u er even lekker tussenuit en een hotel boeken zonder creditcard? Dat kan bij ons! Van der Valk vraagt namelijk niet om een creditcard als betaalmethode, waardoor u ook zonder creditcard bij ons terecht kunt en kunt genieten van alle luxe die Van der Valk u maar kan bieden.

Boek een hotel zonder creditcard

Van der Valk Hotel boeken zonder creditcard, kan dat?

Ja zeker, een hotel boeken kan zonder creditcard tegenwoordig. Waar vroeger in veel gevallen nog gevraagd werd om een creditcard om zodoende extra zekerheid te bieden aan het hotel is dat vandaag de dag niet meer nodig. Kom dus lekker overnachten bij ons: u kunt uw hotel boeken zonder creditcard.

Echte luxe voor weinig geld

Wilt u genieten van wat extra luxe tijdens uw verblijf bij Van der Valk? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Van der Valk biedt u namelijk de unieke mogelijkheid om nog meer uit uw nachtje of weekendje weg te halen. Bij ons zijn namelijk tal van arrangementen en aanbiedingen te vinden waardoor u nog voordeliger uit bent. Combineer uw hotelovernachting bijvoorbeeld met een dagje naar een dierentuin of pretpark, of ga de omgeving verkennen op de fiets. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Heerlijk dineren in uw Van der Valk Exclusief hotel

Naast de mogelijkheid om een hotel te boeken zonder creditcard en heerlijk bij ons te overnachten is het ook mogelijk om te genieten van een diner in één van onze restaurants. U kunt kiezen uit een uitgebreide menukaart, welke specialiteiten uit verschillende keukens kent. Voornamelijk houden we ons bezig met de traditionele Franse keuken, maar ook gerechten uit de regio zijn bij ons te verkrijgen.

Tot rust komen op bijzondere Van der Valk locaties

Naast alle luxe welke eerder al vermeld is, biedt Valk Exclusief nog net even iets extra's. Onze Van der Valk hotels zijn gelegen op unieke plekken in Nederland en beschikken bijvoorbeeld over heerlijke zwembaden en sauna's. Ideaal om even helemaal tot rust te komen tijdens een weekendje of nachtje weg.

Meer informatie over onze hotels