Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel bon

Wat is een hotel bon toch een heerlijk cadeau om te krijgen! En wist u dat u in alle Van der Valk-hotels terecht kunt met een speciale Van der Valk-hotelbon? Deze cadeaucard geeft u de mogelijkheid tot een heerlijk verblijf in een van de Van der Valk-hotels in Nederland óf over de grens. Onze Valk Cadeaucard maakt iedereen blij.

Koop een hotel bon

Ga voor een weekendje weg

Vraag voor uw verjaardag, jubileum of de feestdagen eens een Valk Cadeaucard. De gever bepaalt zelf het bedrag wat hij op deze hotel bon laat zetten. Zo kunt u nóg vaker een weekendje weg. Zo kunt u een bon die u in februari heeft ontvangen best gebruiken voor een verblijf tijdens het bezoeken van een Duitse kerstmarkt, want onze hotelbon is 5 jaar geldig. U kunt de hotel bon ook bewaren voor de zomer, om zo te overnachten in een van onze hotels aan de kust. U kunt de Valk Cadeaucard zelfs gebruiken in het restaurant, wanneer u na een dagje uit in een van onze Van der Valk-hotels komt dineren. Hier heeft u dan wel de Hotel & Restaurant Card voor nodig.

Een hotel bon van Van der Valk: een geweldig cadeau

De hotel bon van Van der Valk is leuk om te krijgen, maar zeker ook om weg te geven. U haalt de Valk Cadeaucard bij een Valk Exclusief Hotel of bestelt hem eenvoudig online. We verpakken de Cadeaucard op luxe wijze, zodat u een prachtig cadeau weggeeft. Bestelt u de card online? Dan heeft u deze binnen drie werkdagen in huis. Heeft u een Cadeaucard ontvangen? Kies dan een bestemming uit en laat de voorpret maar beginnen!

Meer informatie over onze hotels