Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Dalfsen

De omgeving van Zwolle en het nabijgelegen Dalfsen in de kop van Overijssel is een interessante omgeving om eens een bezoek aan te brengen. Voor een hotel in Dalfsen kunt u terecht in ons Hotel Zwolle. Hotel Zwolle is tevens Hotel Dalfsen, want Dalfsen ligt op zo'n tien minuten afstand van Zwolle. Tijdens uw verblijf in ons Hotel Dalfsen geniet u van de prachtige en historische stad Zwolle en de ruime groene omgeving. Vooral als u van wandelen of fietsen houdt, is Hotel Dalfsen de ideale uitvalsbasis tijdens uw bezoek aan deze streek in Overijssel.

Boek een Hotel Dalfsen

Wat is er in de omgeving van Hotel Dalfsen te doen?

Ons hotel ligt aan de A28 bij Zwolle. Vanuit de rest van het land rijdt u de A28 op om Overijssel en Zwolle te bezoeken. U zult dan ook niet lang hoeven zoeken, voordat u ons hotel zult vinden. Vanuit ons hotel bent u binnen enkele minuten in de binnenstad van Zwolle. Zwolle heeft een historische binnenstad met oude gebouwen, zoals de Sassenpoort, het Dominicanenklooster en de Sint Michaelkerk. Bent u een liefhebber van musea? Museum de Fundatie met haar iconische uiterlijk kunt u niet missen. Als u de drukte van de stad achter u wilt laten, dan kunt u vanuit ons Hotel Dalfsen ook richting het dorp Dalfsen vertrekken. Bezoekt u hier bijvoorbeeld het 14e eeuwse kasteel Rechteren die nog steeds in het bezit is van de Graaf van Rechteren. Het kasteel zelf is niet te bezoeken, maar u kunt wel heerlijk wandelen en fietsen op het landgoed van dit kasteel. In de buurt kunt u ook het ‘Venetië van het noorden’ bezoeken, namelijk het populaire dorp Giethoorn.

Een luxe en ontspannen verblijf in Hotel Dalfsen

Voor een Dalfsen hotel zit u in Hotel Zwolle op de juiste plek en kunt u van hieruit de gehele omgeving verkennen. Het hotel is erg modern, waardoor u beschikt over een stijlvolle en luxe ingerichte kamer of suite, dat voldoet aan de eisen van deze tijd. De suites zijn zelfs ingericht vol met wellness faciliteiten, zoals jacuzzi, infrarood sauna en een stoomdouche. U kunt in ons hotel vertrouwen op ruim opgezette kamers, waar u alle ruimte heeft voor ontspanning na een heerlijk bezoek aan het mooie Overijssel.

Meer informatie over onze hotels