Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Delft

Trekt u eropuit in Zuid-Holland en zoekt u hiervoor een nachtjeweg Delft? Kom een nachtje of weekend logeren in ons hotel in Nootdorp. Want het hotel in Nootdorp ligt op slechts een steenworp afstand van Delft. Het is het mooiste hotel van de Randstad en biedt volop ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. Bovendien bent u in een mum van tijd van Nootdorp in Delft. Wij bieden een aantrekkelijk hotel voor zowel korte vakanties als zakelijke trips.

Boek Hotel Delft

Hotel Den Haag - Nootdorp

Hotel Den Haag - Nootdorp

  • 192 prachtige hotelkamers en suites
  • Binnenzwembad
  • Fitness- en wellness center

Hotel Den Haag-Nootdorp is gunstig gelegen aan de A12 nabij de A4 en A13.

Dichtbij Delft hotel boeken

Een last minute Hotel Delft boeken bij ons loont, want het biedt mogelijkheden om de historische stad in uw eigen tempo te ontdekken. De Nieuwe Kerk met het graf van Willem van Oranje is een absolute bezienswaardigheid, maar dit geldt ook zeker voor het spiksplinternieuwe Centraal Station. Delft staat verder bekend vanwege Delfts Blauw: porselein beschilderd in een typisch blauwe kleur. Dit cultureel erfgoed is ontstaan in de zestiende eeuw na Christus en is inmiddels wereldberoemd. Bij mooi weer maakt u een wandeling langs de grachten of bezoekt u steden, zoals Den Haag of Rotterdam. Dit is niet al te ver van Hotel Delft Holland. Daarmee is een last minute Hotel Delft een slimme keuze voor een geslaagd weekendje weg. Ook met uw hond kunt u perfect bij ons terecht met het huisdier arrangement.

Boek online een Van der Valk last minute Hotel Delft

Het boeken van een last minute Hotel Delft doet u gemakkelijk online via onze site. Dat is wel zo gemakkelijk en lekker snel. Kies uit 140 royale kamers of ga voor onze luxe suite. Eten en drinken doet u in ons sfeervolle restaurant. Voor alleen een drankje schuift u aan in onze mooie hotelbar. Ons mooie hotel in Nootdorp beschikt daarnaast over voldoende parkeergelegenheid en u maakt gratis gebruik van het internet. U betaalt bij ons geen reserveringskosten en bij aankomst ontvangt u een gratis kopje koffie of thee. Fitnessen en zwemmen behoort eveneens tot de mogelijkheden van Valk hotel in Delft. Laat u daarom verrassen, boek een last minute Hotel Delft bij Van der Valk en geniet van wat de stad u te bieden heeft.

Meer informatie over onze hotels