Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Delft

Trekt u eropuit in Zuid-Holland en zoekt u hiervoor een hotel in Delft? Kom een nachtje of weekend logeren in ons hotel in Nootdorp. Onze hotelketen heeft geen hotels in Delft, maar het hotel in Nootdorp ligt op slechts een steenworp afstand van Delft. Het is het mooiste hotel van de Randstad en biedt volop ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. Bovendien bent u in een mum van tijd van Nootdorp in Delft. Wij bieden een aantrekkelijk hotel voor zowel korte vakanties als zakelijke trips. Uw zoektocht naar een hotel Delft eindigt daarom bij Van der Valk. Bekijk online onze arrangementen en last minute deals en plaats direct een reservering.

Boek hotel Delft

Dichtbij Delft hotel boeken

Een hotel Delft boeken bij ons loont, want het biedt mogelijkheden om de historische stad in uw eigen tempo te ontdekken. De Nieuwe Kerk met het graf van Willem van Oranje is een absolute bezienswaardigheid, maar dit geldt ook zeker voor het spiksplinternieuwe Centraal Station. Delft staat verder bekend vanwege Delfts Blauw: porselein beschilderd in een typisch blauwe kleur. Dit cultureel erfgoed is ontstaan in de zestiende eeuw na Christus en is inmiddels wereldberoemd. Bij mooi weer maakt u een wandeling langs de grachten of bezoekt u steden, zoals Den Haag of Rotterdam. Daarmee is een hotel Delft een slimme keuze voor een geslaagd weekendje weg.

Boek online een Van der Valk hotel Delft

Het boeken van een hotel Delft doet u gemakkelijk online via onze site. Dat is wel zo gemakkelijk en lekker snel. Kies uit 140 royale kamers of ga voor onze luxe suite. Eten en drinken doet u in ons sfeervolle restaurant. Voor alleen een drankje schuift u aan in onze mooie hotelbar. Ons mooie hotel in Nootdorp beschikt daarnaast over voldoende parkeergelegenheid en u maakt gratis gebruik van het internet. U betaalt bij ons geen reserveringskosten en bij aankomst ontvangt u een gratis kopje koffie of thee. Fitnessen en zwemmen behoort eveneens tot de mogelijkheden in ons hotel. Laat u daarom verrassen, boek een hotel Delft bij Van der Valk en geniet van wat de stad u te bieden heeft.

Meer informatie over onze hotels