Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Den Haag

Bent u op zoek naar een hotel in Den Haag? Dan bent u bij Van der Valk absoluut aan het juiste adres. Ons hotel in Den Haag is gelegen aan de oostkant van deze stad en is zodoende dé locatie voor een bezoek aan de Randstad.

Boek Hotel Den Haag

Hotel Den Haag - Nootdorp

Hotel Den Haag - Nootdorp

  • 192 prachtige hotelkamers en suites
  • Binnenzwembad
  • Fitness- en wellness center

Hotel Den Haag-Nootdorp is gunstig gelegen aan de A12 nabij de A4 en A13.

Een fantastische overnachting

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp is een ruim hotel gelegen aan de oostkant van Den Haag, nabij de plaats Nootdorp. De accommodatie ligt direct aan de A12 en is door deze gunstige ligging een erg handig verblijf wanneer u een bezoek brengt aan de Randstad. Het hotel heeft honderdveertig ruime kamers en twee suites waarin u heerlijk kunt genieten.

Wat kan ik doen in de omgeving van Hotel Den Haag?

In de omgeving van ons hotel Den Haag centrum zijn tal van bijzondere steden te vinden. Den Haag zelf bijvoorbeeld, met haar prachtige Passage en de vele regeringsgebouwen. Maar vlak ook Delft niet uit: een stad met tal van bezienswaardigheden en winkels waarin het karakteristieke Delfts Blauw wordt verkocht.

Hotel Den Haag aanbieding

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp is meer dan een hotel alleen. U kunt hier ook arrangementen boeken waarmee u bijvoorbeeld voordelig naar de dierentuin kunt gaan. We bieden combinaties met allerlei soorten activiteiten en u krijgt eigenlijk altijd extra korting op dergelijke programma's. Wel zo handig wanneer u een leuk weekendje weg in gedachten heeft.

Locatie en bereikbaarheid

Het Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp ligt in het oosten van Den Haag, ter hoogte van de plaats Nootdorp. U ziet het knooppunt Nootdorp vanaf uw hotelkamer liggen. Het Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp is daarnaast gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Station Ypenburg ligt in de nabijheid: hier stoppen onder meer treinen, metro's en bussen. Zo weet u zeker dat u ons makkelijk kunt vinden.

Meer informatie over onze hotels