Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Deventer

Op zoek naar een luxe hotel Deventer en zoekt u online naar hotels in Deventer en omgeving? Kom overnachten in het Van der Valk hotel Deventer vlak bij de A1. Sinds januari 2021 bent u van harte welkom in dit spiksplinternieuwe hotel. In ons duurzame hotel bevinden zich meer dan 140 kamers. Bovendien profiteert u van een fitnesscentrum inclusief zwembad en wellness. Daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig voor een comfortabel verblijf in een hotel in Deventer. Staak daarom uw zoektocht naar een Deventer hotel en boek uw verblijf online bij Van der Valk. Wij zien uw reservering graag tegemoet en verzekeren u van een topverblijf in ons hotel Deventer. U betaalt geen reserveringskosten en we heten u bij ontvangst welkom met een gratis welkomstdrankje.

Boek Hotel Deventer

Hotel Deventer

Hotel Deventer

  • Luxe kamers en suites
  • A la carte én Live Cooking restaurant
  • Wellness met prachtig panoramisch uitzicht
  • Zwembad
  • Fitness center

Hotel Deventer is in januari 2021 geopend. Het hotel is gunstig gelegen aan de A1 en grenst tegelijkertijd aan een prachtig bosrijk gebied.

Waarom u een hotel omgeving Deventer boekt

U heeft de keuze uit meerdere hotels Deventer, maar bij ons ontbreekt het u aan niets. Naast luxe faciliteiten in ons hotel Deventer oefenen ook de stad en de omgeving grote aantrekkingskracht op u uit. Deventer is namelijk een van de oudste steden in Nederland. In de stad bezoekt u Museum De Waag. Hier komt de geschiedenis opnieuw tot leven. Breng verder een bezoek aan de Bergkerk en de gotische Lebuïnuskerk, tijdens de middeleeuwen een van de belangrijkste kerken binnen het bisdom Utrecht. Heeft u behoefte aan meer rust? Wandel naar het Rijsterborgherpark en geniet van een groene oase.

Boek online een hotel Deventer bij Valk Exclusief

Speurt u online naar hotels Deventer en omgeving? Laat u verrassen door ons exclusieve hotel Deventer! Wij hebben alles in huis om er een geslaagd verblijf van te maken. Zo geniet u iedere morgen van een uitgebreid ontbijt en wordt u uitgerust wakker op onze comfortabele bedden. Daarnaast is er altijd voldoende parkeergelegenheid. Komt u met de taxi of het openbaar vervoer? Het Van der Valk hotel Deventer is prima bereikbaar met alle vervoersvormen. Wilt u er graag tussenuit en zoekt u hotels Deventer voor een fijne vakantie? Ontdek de meerwaarde van onze hotelketen en kies voor duurzaam, luxe en comfort. Boek online uw hotelkamer en ontvang eenvoudig een boekingsbevestiging in uw mailbox.

Meer informatie over onze hotels