Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel diner arrangement

Op zoek naar een exclusief hotel diner arrangement? Ontdek de voordelen van een hotel en diner arrangement bij Van der Valk. Wij zien u graag voor een overnachting, maar natuurlijk ook voor een uitgebreid diner. Tijdens een hotel diner arrangement weet u zeker dat u culinair wordt verwend. Toe aan een romantisch weekend weg met uw partner? We zien u graag verschijnen in een van onze hotels. Bekijk daarom het aanbod arrangementen via de website en kies voor wat u aanspreekt. Ons culinaire team doet er alles aan om u bourgondisch te laten genieten!

Boek hotel diner arrangement

Daarom kiest u voor een hotelarrangement inclusief diner

Een hotel diner arrangement gaat een stap verder dan een gewone hotelovernachting. Naast een uitgebreid ontbijt ontvangt u bij dit arrangement ook een heerlijk diner. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over wat u eet tijdens een nachtje weg in de Benelux. Wij doen er alles aan om u ook op culinair vlak te verwennen. Naast uw verblijf in ons hotel is er ook tijd genoeg om van alles te ondernemen. Ga samen op pad en ontdek de stad of de omgeving waar u verblijft. Geniet bijvoorbeeld van een theatervoorstelling of maak een lange boswandeling. Een bezoek aan monumenten en historische kerken is ook een optie. Na een enerverende dag schuift u bij Van der Valk aan voor een overheerlijk diner.

Boek een hotel diner arrangement

Wilt u meer dan alleen een hotelovernachting inclusief ontbijt? Kies dan voor een hotel diner arrangement bij onze hotelketen. Wij zien u graag verschijnen in een van onze hotels. Het hele jaar door profiteert u van verschillende arrangementen, waaronder dus ook een hotel diner arrangement. Dit is ook nog eens prima betaalbaar. Combineer daarom een fijne hotelovernachting met een topdiner dat is bereid door ons culinaire team. Bovendien is er na afloop tijd genoeg om na te borrelen in de hotelbar. Wilt u ook gebruikmaken van onze wellness? Van der Valk biedt volop mogelijkheden om er een onvergetelijk verblijf van te maken. Boek nu online uw hotel diner arrangement.

Meer informatie over onze hotels