Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Duiven

Gaat u graag op vakantie in de mooie provincie Gelderland of heeft u behoefte aan een romantisch weekendje weg? Kom logeren in het Van der Valk hotel Duiven. Ons hotel Duiven bij Arnhem A12 is gemakkelijk bereikbaar vanaf de grote weg en verzekert u van een luxe verblijf. U kiest uit 148 kamers en suites met whirlpool en/of rainshower, en dus kunt u iedere dag royaal ontspannen. Bovendien heeft ons hotel een modern wellnesscenter, fitnessruimte en zwembad. Voldoende bewegen is namelijk supergezond en daar werken we bij Valk Exclusief graag aan mee. Een goede reden om een kamer te boeken in ons hotel Duiven.

Boek hotel Duiven

Hotel Duiven bij Arnhem A12

Hotel Duiven bij Arnhem A12

  • 148 kamers en suites met whirlpool en/of rainshower
  • Sfeervol à la carte restaurant en stijlvolle hotelbar
  • Modern wellness center, fitnessruimte en zwembad
  • Jack's Casino

Beleef de Gelderse gastvrijheid. Een unieke locatie met alle comfort die u van een 4-sterren hotel verwacht.

Hierom kiest u voor ons hotel in Duiven?

Hotel Duiven Arnhem is hét startpunt van een ontspannen weekend weg. Het ligt bijvoorbeeld dicht bij de Liemers, een prachtig natuurlijk en cultureel gebied. Kies bijvoorbeeld voor een fietsroute dicht bij Arnhem en de Duitse grens. Maak kennis met een uniek stukje Nederland en fiets langs de IJssel en over de heuvels van de Veluwe en Montferland. Onderweg stopt u ook in Zevenaar, het bruisende hart van de Liemers. Natuurlijk reist u ook af naar de steden Nijmegen of Arnhem. Beide plaatsen hebben allerlei leuke activiteiten voor u in petto. Bovendien kunt u er eindeloos shoppen of een drankje doen op het terras. Kies daarom voor ons hotel Duiven A12.

Geniet van een topverblijf in ons hotel Duiven

Op zoek naar een hotel in de buurt van Duiven? Het Van der Valk Exclusief Hotel Duiven verzekert u van een aangename tijd in een prachtig stukje Gelderland. Voor een hapje eten of het doen van een drankje bent u meer dan welkom in ons à la carte restaurant of de stijlvolle hotelbar. We hebben een uitgebreide menukaart en dus is er keuze genoeg voor iedereen. Natuurlijk staan er ook speciale kindermenu's op de kaart. Reis met het openbaar vervoer of de auto naar Duiven en parkeer deze gratis bij het hotel. Boek daarom een kamer of suite in ons hotel Duiven of kijk bij een van onze arrangementen. We zien uw reservering graag verschijnen en verzekeren u van een fantastische tijd in ons mooie hotel.

Meer informatie over onze hotels