Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Dusseldorf

Overnacht u graag in een comfortabel hotel voordat u het vliegtuig instapt naar een volgende bestemming? Een goedkoop hotel Dusseldorf boekt u bij Valk Exclusief. In ons hotel Dusseldorf verzekert u zich van een aangenaam verblijf. Ons airporthotel ligt op slechts 5 minuten rijden van het internationale vliegveld. Bovendien wordt ook de transfer naar de luchthaven door ons geregeld. Super handig als u op doorreis bent, want zo hoeft u niets meer zelf te regelen. Kies uit 196 kamers en laat ons team u ontzorgen. De auto parkeert u altijd gratis bij het hotel. Overigens ligt ook het stadscentrum op 15 minuten afstand, dus als u een dagje wilt shoppen, dan kan dit altijd. Hierom kiest u voor een verblijf in ons hotel Dusseldorf.

Boek hotel Dusseldorf

Airporthotel Duesseldorf

Airporthotel Duesseldorf

  • 196 ruime kamers
  • Stadcentrum op 15 minuten rijden
  • Sfeervolle brasserie en restaurant
  • Gezellige hotelbar
  • Wellness- en fitness center

Airporthotel Düsseldorf ligt op 5 minutenvan Düsseldorf Vliegveld. We regelen graag een transfer.

Luxe hotel omgeving Dusseldorf

Bent u op zoek naar een hotel vliegveld Dusseldorf? De beste keuze voor een Dusseldorf hotel is natuurlijk Valk Exclusief. Bij ons kunt u zich laten verwennen door middel van verschillende wellnessfaciliteiten en daarnaast is het mogelijk om te sporten in de fitnessruimte. Ondertussen geniet u van een prachtig uitzicht! Natuurlijk is ook de stad zelf een aanrader om te bezoeken. Maak er bijvoorbeeld een shopmiddag van of neem deel aan een historische stadswandeling. Juist omdat Dusseldorf zo veelzijdig en divers is, loont het altijd om er een aantal uren of dagdelen door te brengen. Doe uzelf of iemand anders een hotel Dusseldorf cadeau en geniet van een gouden tijd in Duitsland.

Boek een kamer in hotel Dusseldorf

Vliegt u vanaf Dusseldorf naar een bestemming elders binnen of buiten Europa? Maak het uzelf comfortabel en boek een kamer of suite in ons hotel Dusseldorf. Park, Sleep en Fly is een arrangement dat we speciaal aanbieden voor doorreizigers. Kijk zeker eens bij het aanbod op de website en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen. Reist u voor de gezelligheid of ontspanning af naar deze bijzondere Duitse stad? Dan heeft Valk Exclusief ook voor u genoeg in petto. Geniet bijvoorbeeld van nationale en internationale gerechten in ons ZiZou restaurant. Het eten wordt altijd bereid door onze topkoks. Kortom: beleef een onvergetelijke tijd in hotel Dusseldorf en reserveer nu uw kamer bij Valk Exclusief.

Meer informatie over onze hotels