Direct naar de contentDirect naar de footer
Verken de prachtige omgeving
Verken de prachtige omgeving
Waan je in luxe
Overnacht in een suite
Eindeloze wandelmogelijkheden
Zwemmen met uitzicht
Hotel Spier-Dwingeloo

Hotel Dwingeloo

Op vakantie naar een van de groenste dorpen in Europa? Boek een aantal dagen bij het Van der Valk hotel in Dwingeloo. Dit dorp in de gemeente Westerveld is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers. Een boswandeling begint namelijk vanuit uw hotelkamer! Stop daarom met zoeken naar hotels in Dwingeloo en logeer in Nationaal Park Dwingelderveld. Hotel Dwingeloo-Spier is van alle gemakken voorzien en verzekert u van een comfortabel verblijf in de provincie Drenthe. We heten u daarom graag welkom in ons gezellige hotel waar iedere bezoeker zich helemaal thuis voelt. Bekijk snel het aanbod arrangementen hotels Dwingeloo op de site en boek direct online. We ontvangen u heel graag!

Boek Hotel Spier

Hotel Spier-Dwingeloo

Hotel Spier-Dwingeloo

  • 110 luxe kamers en suites
  • Heerlijk restaurant en gezellig terras
  • Wellness- en fitness center
  • Binnenzwembad met rondom boszicht

Gelegen in Nationaal Park Dwingelderveld.

De mooiste plekken in Dwingeloo

Een vakantie in ons hotel Dwingeloo betekent dat u vertoeft in een oud dorp dat in de twaalfde eeuw na Christus is ontstaan. Bij aankomst in Dwingeloo wordt uw oog direct getrokken naar de Sint-Nicolaaskerk, een kerk die stamt uit de vijftiende eeuw na Christus. Dwingeloo is ook beroemd vanwege de enorme radiotelescoop. Met dit instrument zijn maar liefst twee sterrenstelsels ontdekt! Wat Dwingeloo vooral ook bijzonder maakt, is de ligging in Nationaal Park Dwingelderveld. Dit schitterende natuurgebied staat het grootste gedeelte van het jaar onder water, maar is absoluut de moeite waard voor een wandeling. Neem daarom uw laarzen mee tijdens een weekend weg in een hotel Dwingeloo. Dit is namelijk dé plek om op adem te komen.

Reserveer nu een kamer in hotel Dwingeloo

Genieten in een natuurrijke omgeving en iedere ochtend gewekt worden door fluitende vogels? Een uitstekende reden om een kamer of suite te boeken in ons hotel Dwingeloo. Bij ons kunt u eindeloos wandelen en fietsen in de achtertuin. Bovendien beschikt het hotel over een riant zwembad en zijn er verschillende wellness- en fitnessfaciliteiten. Verder kunt u bij Van der Valk altijd rekenen op voldoende parkeergelegenheid voor de auto en maakt u gratis gebruik van wifi. Voor een hapje en een drankje hoeft u niet de deur uit, want we hebben zowel een restaurant als hotelbar. Daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig voor een compleet verzorgde vakantie in een hotel Dwingeloo. Naar welke kamer of suite gaat uw voorkeur uit?

Meer informatie over onze hotels