Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Eindhoven Airport

Vliegt u vanaf Eindhoven Airport naar uw vakantiebestemming? Bespaar uzelf de nodige stress en boek een hotel Eindhoven Airport. Het Van der Valk Hotel Eindhoven-Best is een uitstekende locatie om uw vakantie zorgeloos te beginnen. Een uitkomst wanneer uw vlucht 's nachts of vroeg in de ochtend vertrekt naar uw vakantieadres. U hoeft namelijk niet te haasten, want u bent binnen tien minuten op Eindhoven Airport! Met 200 kamers is er ook voor u plaats in ons hotel bij Eindhoven Airport. Het hotel luchthaven Eindhoven ligt langs de A2 en dus bent u met de auto altijd snel in het hotel. Kortom: een hotel Eindhoven Airport is dé manier om uw vakantie goed te beginnen!

Boek een hotel nabij Eindhoven Airport

Hotel Eindhoven-Best

Hotel Eindhoven-Best

  • 200 Luxe kamers en suites
  • Skybar op de 12e etage
  • A la carte én Live Cooking restaurant
  • Luxe wellness met verschillende sauna’s
  • 25 meter zwembad

Ons hotel nabij Eindhoven-Best ligt langs de snelweg (A2) op een steenworp afstand vanEindhoven Airport. Ontdek het groene hart van Brabant en breng ook een bezoek aan het bruisende centrum van Eindhoven.

Ontdek het gemak van een hotel vliegveld Eindhoven

Heeft u een nachtelijke of vroege vlucht en wilt u altijd op tijd arriveren in de terminal van Eindhoven Airport? Start uw vakantie een dag eerder door een verblijf te boeken in ons hotel Eindhoven Airport. U vertoeft dicht bij het bruisende hart van Eindhoven en dus is er voldoende ruimte en gelegenheid om een drankje in de stad te doen. Dit is natuurlijk ook mogelijk in onze eigen skybar op de twaalfde verdieping van het hotel. Bovendien beschikt het Eindhoven Airport hotel over een eigen zwembad van 25 meter lang en is er volop ruimte voor wellness en ontspanning in onze sauna's en fitnessruimtes. Ervaar daarom zelf hoe het is om te overnachten in een van onze luxe hotelkamers of suites!

Boek een kamer of suite bij hotel Eindhoven Airport

Begint u bij voorkeur uitgerust aan uw vakantie? Ga voor comfort en gemak en boek een kamer bij het Van der Valk hotel Eindhoven Airport. De auto parkeert u op ons eigen parkeerterrein en wifi is helemaal gratis. Komt u in de middag aan in het hotel en wilt u in de avond graag een hapje eten? Dit is mogelijk in ons eigen à-la-carterestaurant. Iedere kamer of suite is voorzien van een comfortabel bed en een luxe badkamer. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons een boeking te doen. Investeer daarom in een zorgeloze overnachting en maak een reservering bij ons hotel Eindhoven Airport.

Meer informatie over onze hotels