Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Emmeloord

Op vakantie in Flevoland en zoekt u online naar een hotel in Emmeloord? Beleef een onvergetelijke tijd in het Van der Valk hotel Emmeloord. Wij zijn niet alleen buitengewoon gastvrij, maar u vertoeft ook nog eens in een prachtige omgeving. U overnacht namelijk in de uitgestrekte landschappen van de Noordoostpolder en dus kunt u eindeloos wandelen, fietsen en varen. En dat allemaal in onze achtertuin! Boek daarom een van onze 110 comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien en staak uw zoektocht naar een hotel in de buurt van Emmeloord. Wij hebben namelijk alles in huis voor een toptijd in Flevoland.

Bekijk Hotel Emmeloord

Hotel Emmeloord

Hotel Emmeloord

  • 110 comfortabele kamers en suites
  • Smaakvol restaurant
  • Gezellige hotelbar
  • Fitness center
  • E-chopper verhuur

Ervaar de uitgestrekte landschappen van de Noordoostpolder, geniet van de historische plaatsjes Lemmer, Schokland en Urk en beleef de vele mogelijkheden die deze regio u te bieden heeft.

Hierom boekt u in Emmeloord hotel bij Valk Exclusief

Het Van der Valk Exclusief hotel Emmeloord is de perfecte locatie voor een weekendje weg in Flevoland. Zo ligt Emmeloord vlak bij Urk, een klein vissersdorp aan het IJsselmeer. De charmante uitstraling van het dorp blijft u altijd bij. U geniet er natuurlijk van verse vis en typische Hollande huisjes. Ook heeft u hier de kans om nog traditionele klederdracht te zien. Brengt u graag tijd door in de natuur? Dan is natuurgebied de Oostvaardersplassen een aanrader. In dit moerasachtige gebied leven allerlei dieren zoals paarden, vossen, otters en vogels. In dit natuurgebied is overigens ook een bekende film opgenomen. Een goede reden om er naartoe te gaan! Gaat u graag winkelen? Reis dan af naar Bataviastad, de allereerste outlet van Nederland.

Beleef een zorgeloze tijd in ons hotel Emmeloord

Overnachten in een mooi hotel Emmeloord? U doet het bij Valk Exclusief. Ons hotel in de Noordoostpolder is van alle gemakken voorzien en dus bent u altijd verzekerd van een fijne tijd. Ontdek de diversiteit van de polder, terwijl u tegelijkertijd geniet van de luxe faciliteiten in het hotel. Eten en drinken doet u bijvoorbeeld in het restaurant, terwijl ons terras zich perfect leent voor een kopje koffie, een overheerlijke lunch of ontspannen borrel. Boek daarom een kamer of suite of bekijk een van onze arrangementen. Wij bieden voor iedere hotelgast voldoende mogelijkheden om er een fijne tijd van te maken in ons hotel Emmeloord. Laat Valk Exclusief u daarom helpen aan een onvergetelijke tijd in Flevoland.

Meer informatie over onze hotels