Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Emmen

Wilt u graag een weekendje weg in de provincie Drenthe? Tijdens een verblijf in het Van der Valk Exclusief hotel Emmen hoeft u zich nooit te vervelen. U wordt namelijk volledig in de watten gelegd door een servicegericht team dat alles op alles zet voor een topverblijf. Bij ons kiest u uit 106 ruime kamers en suites met luxe whirlpool en aparte douche. U voelt zich dus al snel thuis in ons hotel en dat zien we natuurlijk graag. Komt u na een lange reis aan in ons hotel Emmen? Dan krijgt u van ons een gratis kopje koffie of thee. Het beloven dus een aantal fijne dagen te worden!

Boek hotel Emmen

Hotel Emmen

Hotel Emmen

  • 106 ruime kamers en suites met whirlpool en aparte douche
  • Binnenzwembad
  • Fitness center

Ontdek Emmen en de provincie Drenthe. Van een bezoek aan de Wildlands Adventure Zoo in Emmen tot gezellig winkelen in het stadscentrum of heerlijk ontspannen wandelen of fietsen door het vele groen en langs de hunnebedden.

Geniet in een hotel in de buurt van Emmen

Zoekt u een hotel omgeving Emmen? Valk Exclusief heeft een prachtig hotel Emmen dat van alle gemakken is voorzien. Het verblijf heeft een stijlvolle uitstraling en beschikt zelfs over een binnenzwembad en fitnessruimte. Iedere ochtend of avond ontspant u door baantjes te zwemmen in ons verwarmde binnenzwembad. En natuurlijk is er in de omgeving ook van alles te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan WILDLANDS Adventure Zoo in de stad of ontdek de hunebedden om de hoek. Het landschap van Drenthe is gevarieerd en veelzijdig met bos en grasland en het is de moeite waard om dit al wandelend of fietsend te verkennen. Dat maakt uw verblijf in een hotel bij Emmen ontzettend leuk.

Daarom boekt u een overnachting in ons hotel Emmen

Betaalbaar overnachten in een hotel Emmen? Dan zit u bij Valk Exclusief helemaal goed, want wij hebben altijd aantrekkelijke deals voor u. Tegen een zeer scherpe prijs boekt u een aantal dagen of een speciaal arrangement in ons hotel. U logeert dan in een prachtige hotelkamer waar u iedere nacht perfect uitrust. 's Morgens serveren we een heerlijk vers ontbijt en in de avond bent u voor een smaakvol diner altijd welkom in ons restaurant. Het ontbreekt u dus aan niets! Kom daarom met de auto naar Emmen, parkeer uw auto bij het hotel en geniet van een paar gezellige dagen in Drenthe. Boek nu online een kamer of suite en betaal geen reserveringskosten.

Meer informatie over onze hotels