Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Flevoland: ideaal voor een weekend weg

Wilt u er graag even de deur uit in eigen land? Boek dan een weekend weg in de jongste provincie van Nederland. Flevoland kenmerkt zich door haar unieke achtergrond en heeft u veel te bieden – en dus boekt u een hotel Flevoland bij Van der Valk voor een comfortabele overnachting. Leg uw verblijf vast in ons hotel in Almere of Emmeloord. Beide hotels liggen dichtbij de A6 en zijn van alle gemakken voorzien. Het is altijd mogelijk om kosteloos te annuleren. Kom daarom slapen, ontbijten én ontspannen in onze hotels in Flevoland en geniet bij aankomst een gratis kop koffie.

Bekijk Hotel Flevoland

 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  • Luxe kamers en suites
  • Ruim fitness center
  • Modern zwembad, luxueuze sauna en stoomcabine
  • Een verfijnd restaurant en gezellige hotelbar

  Kom overnachten in hotel Almere en combineer natuur met deze veelzijdige stad. Hotel Almere biedt een scala aan mogelijkheden voor iedere gast.

 • Hotel Emmeloord

  Hotel Emmeloord

  • 110 comfortabele kamers en suites
  • Een smaakvol restaurant en gezellige hotelbar
  • Fitness center

  Ontdek de Noordoostpolder. De leuke plekjes zoals Lemmer, Urk, Schokland en Blokzijl zijn zeker een aanrader voor zowel te wandelen als te fietsen.

Ontdek de omgeving tijdens uw verblijf in een hotel te Flevoland

Tijdens uw verblijf in ons hotel te Flevoland is er van alles te ondernemen. Bij mooi weer trekt u erop uit en brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan Lelystad, de hoofdstad van de provincie. Bezoek onder meer het winkelcentrum Batavia Stad of de Batavia-werf. Flevoland staat verder bekend om de ligging aan het IJsselmeer en het kleinste vissersdorpje Urk. Beleef het charmante dorpje en maak kennis met de grootse visserij uit het verleden. Trekt u er het liefst op uit in de natuur? Ook dan heeft Flevoland u veel te bieden, waaronder de Oostvaardersplassen. Bij een verblijf in ons hotel te Flevoland hoeft u zich dus niet te vervelen.

Boek online een last minute hotel in Flevoland

Goedkoop een hotel in Flevoland boeken? Uiteraard doet u dit bij Van der Valk. De hotels zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over allerlei luxe kamers en suites. Juist als u een hotel in Flevoland met familiekamer zoekt, zit u bij ons goed. Onze accommodaties zijn namelijk ideaal wanneer er kinderen meegaan naar een hotel te Flevoland. Maak daarnaast kosteloos gebruik van wifi en parkeer uw auto gratis rondom het hotel. Reserveer eenvoudig online en beleef een fijne tijd bij Van der Valk in Flevoland.

Meer informatie over onze hotels