Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Franeker

Franeker is een veelzijdige stad met een rijke historie. Voor een cultureel uitstapje is de keuze voor een hotel Franeker daarom snel gemaakt. Bent u op zoek naar een hotel in Franeker? Kom logeren bij een van onze dichtbij zijnde Van der Valk hotels in Leeuwarden of Sneek. Wij zijn een uitstekend alternatief voor een hotel Franeker en verwelkomen u graag in een van onze hotels. Bij ons boekt u een kamer of suite naar wens en betaalt u geen reserveringskosten. Bovendien serveren wij iedere morgen een uitgebreid ontbijt en zien we erop toe dat het u werkelijk nergens aan ontbreekt. Dat start in de hotels Franeker met een gratis welkomstdrankje zodra u aankomt in ons hotel. Boek daarom online een kamer of suite in hotel Leeuwarden of Sneek.

Boek Hotel Franeker

 • Hotel Leeuwarden

  Hotel Leeuwarden

  • 117 royale kamers en luxe suites
  • Een stijlvol à la carte restaurant
  • Wellness en fitness ruimte
  • 6 luxe boerderijwoningen naast het hotel

  Het hotel ligt op 20 minuten rijden van Franeker.

 • Hotel Sneek

  Hotel Sneek

  • 114 royale kamers en suites met luxe badkamer en balkon of terras.
  • Hotelbar
  • Binnenzwembad & wellness

  Binnen 30 minuten rijden bent u in Franeker.

Waarom u in Franeker hotel boekt

Een hotel in de buurt van Franeker is een prima keuze als u de ster van de Elfstedentocht beter wilt leren kennen. Na Franeker begint namelijk het meest barre deel van de Nederlandse schaatstocht. De historische binnenstad van Franeker heeft veel monumenten zoals de Martinikerk en het stadhuis. Daarnaast kenmerkt de plaats zich ook door kwaliteit in het brede winkelaanbod en de cultuur. Dat maakt het voor u nog interessanter om hier enkele dagen door te brengen. Liever wandelen, fietsen of varen? Door de hotels Franeker kan het allemaal. Zoek daarom niet verder naar een hotel Franeker, maar kom comfortabel overnachten bij het Valk Exclusief hotel in Leeuwarden of Sneek.

Boek een overnachting dicht bij hotel Franeker

Uw geliefde verrassen met een romantische overnachting in een hotel Franeker of bent u voor zakelijke doeleinden in Friesland? Boek online een overnachting bij Valk Exclusief. Wij bieden gratis parkeergelegenheid en wifi. De hotels liggen dicht bij de snelweg, maar verzekeren u ook van een weids uitzicht over de omgeving. Genieten van ruimte, comfort, wellness en lekker eten? Het komt allemaal samen in onze hotels te Sneek en Leeuwarden. Zelfs als het buiten guur en koud aanvoelt, doet de warmte van onze hotelketen u goed. Reis daarom af naar het noorden van het land en laat ons team u verwelkomen met een prachtige kamer of suite met balkon of terras.

Meer informatie over onze hotels