Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Goes

Brengt u een vakantie graag door aan zee? Boek een korte of lange vakantie bij het Van der Valk Exclusief hotel Goes. Met 131 ruime kamers en suites valt er genoeg te kiezen. Goes is dé plek om tot rust te komen, want de stranden liggen op fietsafstand van het hotel. Dat geldt ook voor het gezellige winkelcentrum. De hotelkamers zien er top uit en het ontbreekt u aan niets. Bovendien geniet u bij Valk Exclusief hotel Goes van live cooking in ons restaurant à la carte en hebben we een gezellige brasserie. En maakt u zich over uw ontvangst geen zorgen, want bij aankomst in het hotel serveren wij u een gratis kopje koffie of thee..

Boek hotel Goes

Hotel Goes

Hotel Goes

  • 131 kamers en suites met ruim balkon
  • Fiets- en e-chopper verhuur
  • Live cooking & à la carte restaurant
  • Gezellige bar met terras

De Zeeuwse stranden en winkelstad van Goes liggen op fietsafstand.

Hierom boekt u een hotel in de buurt van Goes

Een hotel in Goes is een uitstekende keuze voor liefhebbers van zon, zee en strand. Na een heerlijke overnachting op onze comfortabele bedden trekt u er heerlijk op uit. De Grote Markt is het kloppende hart van de binnenstad. Pak er een terrasje, stap de gezellige winkels binnen of neem deel aan een historische stadswandeling. Houd u van wandelen en fietsen? Maak een tour rond alle kunstwerken in de openbare ruimtes en parken van Goes. En natuurlijk bent u nooit ver van het water. De stad heeft een schilderachtige stadshaven en beschikt over een rechtstreekse verbinding met nationaal park Oosterschelde. Een hotel Goes is daarom een uitstekende keuze.

Boek een kamer of suite bij ons hotel Goes

Op zoek naar een hotel omgeving Goes voor een fijne overnachting of een romantisch weekendje weg om uw partner te verrassen? Boek dan een kamer of suite bij Valk Exclusief. Bij ons betaalt u geen reserveringskosten en profiteert u van allerlei interessante voordelen. Zo heeft u vanaf het balkon uitzicht op de mooie omgeving en heten we u graag welkom in ons restaurant. Kom gerust met de auto, want er is altijd voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast geniet u bij Valk Exclusief van gratis wifi. Handig voor het opzoeken van leuke bezienswaardigheden. Toe aan een geslaagd weekendje weg dicht bij zee? Laat u verrassen in ons hotel Goes.

Meer informatie over onze hotels